Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old Jul 03 2017, 10:29 PM
jeannine_p's Avatar
jeannine_p jeannine_p is offline
 
Join Date: Jan 20 2016
Posts: 271
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Jeannine,
We have never had 4th of July decorations.
hmmm, oki tz, i thought we did have. thanks for lettin me know. =)
  #102  
Old Jul 04 2017, 02:42 AM
Kathy813 Kathy813 is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Apr 20 2010
Location: Oregon, USA
Posts: 52
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Angry Game is actually slower than ever

Since you have supposedly sped up the game's response, I have seen just the opposite. And I have a super neighbor who cannot move from one of my farms to another or another no matter which browser he uses. We both wish you had left the game alone and hadn't tried to improve the speed since it hasn't helped.
  #103  
Old Jul 04 2017, 07:07 PM
dorissau dorissau is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Texas, U.S.A.
Posts: 429
Default

I bought the new tree shaker and not so happy. That blessed thing hops around like a cricket on a hotplate. ugh and grr.
  #104  
Old Jul 05 2017, 02:52 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 11,014
Default

Quote:
Originally Posted by dorissau View Post
I bought the new tree shaker and not so happy. That blessed thing hops around like a cricket on a hotplate. ugh and grr.
Hi dorissau

We have been testing our tree shaker and no moderators have problems with it.

Could you give us more information please?
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
  #105  
Old Jul 06 2017, 12:30 AM
dorissau dorissau is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Texas, U.S.A.
Posts: 429
Default

There's no more information to add. When I move from area to area the square hops over then back and I have to hold it very still for a few seconds before I can click on the group I want to harvest.
  #106  
Old Jul 06 2017, 07:53 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,227
Default

Quote:
Originally Posted by dorissau View Post
There's no more information to add. When I move from area to area the square hops over then back and I have to hold it very still for a few seconds before I can click on the group I want to harvest.
Hi dorissau,

Can you please take the tool out of storage and set it down on a farm. Then Try clearing your FT memcache. To do that Click Here. A window will open with a list of "unsetting", that is the memcache being cleared. Close that window and FT if you have it open in another window. Please then also clear your browser caches, close browser, then reload. After doing this the first time your farms are loaded, they will load slightly slower as all the graphics need to be loaded from a fresh start. Once you have done that reload and place the tool back into storage and see if that made any difference.
  #107  
Old Jul 06 2017, 10:08 AM
mcdaddie mcdaddie is offline
 
Join Date: Dec 02 2010
Posts: 146
Default

A very welcome surprise was observed today. Without any notifications, the ships notification that a container is full is now popping up even if you are at someone else's farm to help in multitasking.
Thanks Dev's , that is a great add.

Sorry, short lived, it is gone again. Hopefully it is something coming in the future.

Last edited by mcdaddie; Jul 06 2017 at 10:33 AM.
  #108  
Old Jul 06 2017, 11:03 AM
dorissau dorissau is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Texas, U.S.A.
Posts: 429
Default

[quote=Tiger Laybourne;6174742]Hi dorissau,
Thanks, Tiger. That seems to have helped!! Not so jumpy this morning (neither the tool nor me.. ha)
  #109  
Old Jul 06 2017, 11:33 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,227
Default

Quote:
Originally Posted by dorissau View Post
Thanks, Tiger. That seems to have helped!! Not so jumpy this morning (neither the tool nor me.. ha)
Your welcome dorrissau

It should be working the same way as the 24x24 and 28x28 tree tools. Is it working the same as those now? If not please try the smaller tool and compare the difference.
  #110  
Old Jul 07 2017, 06:08 PM
Texas Star Texas Star is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Aug 15 2009
Posts: 88
Default

Tiger... just reporting in on the disappearing leeks... so far everything that I have planted on the re-plowed area has stayed put. TY for helping
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.