Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old Jul 17 2018, 09:52 AM
leighwj1960 leighwj1960 is offline
 
Join Date: Aug 04 2009
Location: South Houston, TX
Posts: 165
Send a message via Yahoo to leighwj1960
Default

I have noticed that if the pop up for my ship is on the screen and I happen to be offline at the time either the game crashes or the button to open the ships won't work until I go back online. Then when I do go online the pop up closes and I have to go to my port manually to start the next container
When the pop up works I have a problem that when I start my next container I only have the option to close the screen and I can't check to see if any ships are in my port
  #82  
Old Jul 17 2018, 08:27 PM
Puzzle Pieces Puzzle Pieces is offline
 
Join Date: Feb 09 2015
Posts: 6
Default

Yes i have tried all the known things to set this right . It has been longer then the last fix. it happens every fix for the last few months and then it starts to sort its self out and the "fix" things again and there it goes. Saying things are ready to harvest up to a whole day before they are ready. it is like the irrigate is stuck on all farms numbered 13-36
  #83  
Old Jul 17 2018, 08:33 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,272
Default

Quote:
Originally Posted by Puzzle Pieces View Post
Yes i have tried all the known things to set this right . It has been longer then the last fix. it happens every fix for the last few months and then it starts to sort its self out and the "fix" things again and there it goes. Saying things are ready to harvest up to a whole day before they are ready. it is like the irrigate is stuck on all farms numbered 13-36
Hi Puzzle Pieces,
I am sorry, but have not been able to duplicate this. Only thing I can suggest is you contact Support concerning this.

To contact Support click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.
http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #84  
Old Jul 18 2018, 08:13 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 10,789
Default

Hi all

From Raul notes for the New Release:

Post-Release Info - July 18th, 7:30PM

- The "Disable Super Neighbour Farming" checkbox was getting unchecked randomly for some users.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
  #85  
Old Jul 20 2018, 06:08 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,272
Default

Raul has just added the following:


Post-Release Info - July 20th, 6:50PM

- Fixed a few issues with ship notifications but it's possible that some issues are still present, if you find any, please report on this thread. In the next few days we will add a red X to the notification box so you'll have the option to not open the ship if your busy at the time.

- Additional performance improvements to farm loading times, specially heavy loaded farms.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #86  
Old Jul 22 2018, 04:09 PM
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 195
Default

Harvesting animal buildings is very slow. It takes ages for the green Ready to Harvest to change to the time to next harvest. It wasn't like this before. Just saying.
  #87  
Old Jul 22 2018, 04:25 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,272
Default

Quote:
Originally Posted by Sqrl View Post
Harvesting animal buildings is very slow. It takes ages for the green Ready to Harvest to change to the time to next harvest. It wasn't like this before. Just saying.
Hi Sqrl,
We have not noticed any slowdown in animal shed harvesting. Are you harvesting 1 at a time or with the harvest tools through the Harvest All button? How much time is the delay?

Are you noticing any other delays in other things you are doing?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #88  
Old Jul 22 2018, 06:06 PM
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 195
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Sqrl,
We have not noticed any slowdown in animal shed harvesting. Are you harvesting 1 at a time or with the harvest tools through the Harvest All button? How much time is the delay?

Are you noticing any other delays in other things you are doing?
One at a time. I can do a full page of them before any turn, and usually it's easiest either to close the facility manager and reopen it, or click them again. If I click them a second time, then they change. It's very odd.

Apart from that, working SN farms is like treacle after a while.
  #89  
Old Jul 22 2018, 06:23 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,272
Default

Quote:
Originally Posted by Sqrl View Post
One at a time. I can do a full page of them before any turn, and usually it's easiest either to close the facility manager and reopen it, or click them again. If I click them a second time, then they change. It's very odd.

Apart from that, working SN farms is like treacle after a while.
Hi Sqrl,
We have not been able to duplicate this. Only thing I can suggest is try clearing your memcache. It could just have been a one time slowdown in your internet links. For the SN work, the longer you work the more data is stored in your computer memory and that can slow things down.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #90  
Old Jul 22 2018, 07:35 PM
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 195
Default

Thanks, Taz. I will keep on clearing the memcache .
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.