Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #5561  
Old Jan 17 2019, 09:04 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,723
Default

Quote:
Originally Posted by Old McDonald Sr. View Post
Thanks I just did that
Hi Old McDonald Sr,
Please provide me a link to that farm. I need that to make sure I am seeing the correct data in your account. Going to your farm and copying the address does not work as that is a generic link that takes us to our own farms. The automatic linking does not work either so you will have to create one and paste it here in a reply. Please follow the instructions on how to do that are in the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=579554


What happens when you try to add hens to that chicken coop?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #5562  
Old Jan 17 2019, 09:09 PM
Old McDonald Sr. Old McDonald Sr. is offline
 
Join Date: Jun 16 2009
Posts: 11
Default

I sold the coop I had and got the correct coop now all is working.
Reply With Quote
  #5563  
Old Jan 17 2019, 09:11 PM
Early Girl Early Girl is offline
 
Join Date: Jun 15 2009
Posts: 27
Default

Quote:
Originally Posted by RoseArienh View Post
I own a Musical Instruments Factory, Music Conservatory and a Circus. Both the Conservatory and the Circus stock the tambourine, but I only produce enough for one.

I unchecked the tambourine in both facilities, and waited until I had enough to stock the Conservatory. I then checked the tambourine in the Conservatory. Just now, after starting all and loading all, I looked at facilities containing disabled products and noticed that the Circus wasn't among them. I checked it, and the tambourine was checked again. I went to the Conservatory to uncheck it there, and it was already unchecked.

I really think that checking and/or unchecking in one of those does it to the other, which it probably shouldn't. Any advice?
How does one check facilities containing disable products? Hoping there is a quick way I have missed and it's not having to go through each facility
Reply With Quote
  #5564  
Old Jan 17 2019, 09:15 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,723
Default

Quote:
Originally Posted by Early Girl View Post
How does one check facilities containing disable products? Hoping there is a quick way I have missed and it's not having to go through each facility
Hi Eartly Girl,
Open your facility manager, click on the funnel filter. Then down where it says Regular Facilities and All under that click on the down arrow next to All and one of the options is "Containing Disabled Products." You will also find the same thing for Service Facilities.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #5565  
Old Jan 17 2019, 09:33 PM
Early Girl Early Girl is offline
 
Join Date: Jun 15 2009
Posts: 27
Smile

Thank you SO much! There are so many great and helpful features I don't know about, even after playing all these years. Much appreciation.
Reply With Quote
Reply

Tags
cannot work friends farms, cargo for semi trucks, cash out, cashout, cashout doesn't work, facilities, facilities help, facility check box, facility manager, facility manager problem, facility problem, facility production, facility work, filters, ingredient planner, item check box, loading facilities, lost facilities, manager, move facilities, neighbor posts, no room to place facility, service facilities, service facility, stocking facilities, unable to post, working facilities, working neighbors posts, working posts

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:32 PM.