Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #3051  
Old Feb 26 2020, 09:50 AM
SouthWestZippy's Avatar
SouthWestZippy SouthWestZippy is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 01 2009
Location: New Mexico
Posts: 11
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

I am also having trouble with the game loading.
Thank you in advance for all you hard work on getting this taken care of and reporting it for us. I know it is just a game but ya know a addiction is, well an addiction. LOLOL
Reply With Quote
  #3052  
Old Feb 26 2020, 09:52 AM
shell1960 shell1960 is offline
 
Join Date: Jan 05 2019
Posts: 3
Default Farmtown keeps refreshing

I click on my farmtown and it keeps refreshing and reloading, Please help Thanks
Reply With Quote
  #3053  
Old Feb 26 2020, 09:57 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,926
Default

Quote:
Originally Posted by shell1960 View Post
I click on my farmtown and it keeps refreshing and reloading, Please help Thanks
We are aware of the problem. Read the information in the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/announcement.php?a=358
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3054  
Old Feb 26 2020, 10:15 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,319
Default

Quote:
Originally Posted by SANDIE39 View Post
[b]I am having the same problem the game loads, and reloads repeatedly. I did as what was explained, hitting the Esc key and it worked on the second click. Thanks for the hint Slashkey. /B] Sandie39
Quote:
Originally Posted by jbowles824 View Post
I have tried everything in the first post also, I am having the same results.
Quote:
Originally Posted by KnittyGirl View Post
Game will not load at all. I click on Farmtown, it starts to load, then flashes off, flashes on, flashes off, flashes on. I've even tried clicking on "My Requests" and it does the same thing. It won't connect. I use Chrome and I tried with Safari. Neither worked. I'm pretty illiterate when it comes to computers. I did clear my cache but nothing. Please help!!!
Hi SANDIE39, jbowles824 and KnittyGirl

We are all having the same problems.

Please read the information given in the following thread and try the suggestion to load the farms, that is the only thing we can do while waiting for Facebook to fix the problem:

http://r1.slashkey.com/forum/announcement.php?a=358

KnittyGirl, the My Request tab doesnt work due this same problem.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #3055  
Old Feb 26 2020, 10:18 AM
KnittyGirl KnittyGirl is offline
 
Join Date: Aug 01 2009
Location: Michigan
Posts: 74
Default

Thank you, thank you, thank you!
Reply With Quote
  #3056  
Old Feb 26 2020, 10:21 AM
MOM GLENDA MOM GLENDA is offline
 
Join Date: May 04 2009
Posts: 126
Default

i cannot load farmtown i see lots are having problems i had a few type me asked me if i could load farmtown.it goes crasy when i try.i live in south east ga. the farm trys to load and start jumping like the computer does when you got something wrong with your mouse. hope it is fixed soon i have wasted quest crops and canot open quests
Reply With Quote
  #3057  
Old Feb 26 2020, 10:24 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,319
Default

Quote:
Originally Posted by MOM GLENDA View Post
i cannot load farmtown i see lots are having problems i had a few type me asked me if i could load farmtown.it goes crasy when i try.i live in south east ga. the farm trys to load and start jumping like the computer does when you got something wrong with your mouse. hope it is fixed soon i have wasted quest crops and canot open quests
Hi MOM GLENDA

Please read the information in the following link and try to load your farms using the suggestions given there while we wait for Facebook to fix this problem:

http://r1.slashkey.com/forum/announcement.php?a=358
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #3058  
Old Feb 26 2020, 11:08 AM
hayyatti hayyatti is offline
 
Join Date: Feb 26 2020
Posts: 1
Default

I cannot load the game, when I open Farmtown, it will only loading like Farmtown, into slashkey, farmtown into slahkey. always like that, I already did all the way to open the game , but it's still the same since last night..
Reply With Quote
  #3059  
Old Feb 26 2020, 11:10 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,319
Default

Quote:
Originally Posted by hayyatti View Post
I cannot load the game, when I open Farmtown, it will only loading like Farmtown, into slashkey, farmtown into slahkey. always like that, I already did all the way to open the game , but it's still the same since last night..
Hi hyyatti

We are all having the same problems.

Please read the information given in the following thread and try the suggestion to load the farms, that is the only thing we can do while waiting for Facebook to fix the problem:

http://r1.slashkey.com/forum/announcement.php?a=358
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #3060  
Old Feb 26 2020, 11:16 AM
lindafe lindafe is offline
 
Join Date: Mar 17 2011
Posts: 17
Default

I keep trying to play game and am unable to load game. I just keeps reloading. Please help
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, cannot load game, connecting to mainframe, error saving data x025, farm not loading, farm town not loading, flash player, flash player issues, green screen, loading error, loading issues, saving data, shockwave, shockwave flash, white screen, x025 error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:19 PM.