Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1261  
Old Sep 22 2017, 01:14 PM
ccheney's Avatar
ccheney ccheney is offline
 
Join Date: Sep 01 2013
Posts: 392
Default

I have disabled ships The box "Enable ships" does not have a check mark it yet I am still getting ships in my port.
Reply With Quote
  #1262  
Old Sep 22 2017, 02:15 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,793
Default

Quote:
Originally Posted by ccheney View Post
I have disabled ships The box "Enable ships" does not have a check mark it yet I am still getting ships in my port.
Hi ccheney

Are you getting many ships in your closed port?

When I had to close my port I only received 1 ship, and it was because my friend had skipped the port previous to mine and I saw her ship in my port. She only had to click in skip button for my port and the ship dissapeared.

Please dont reopen your port and just ask your friend/s to check if the skip button for your port looks red, if so they only had to click in it to let their ship continues their trip.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1263  
Old Sep 22 2017, 06:03 PM
ccheney's Avatar
ccheney ccheney is offline
 
Join Date: Sep 01 2013
Posts: 392
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi ccheney

Are you getting many ships in your closed port?

When I had to close my port I only received 1 ship, and it was because my friend had skipped the port previous to mine and I saw her ship in my port. She only had to click in skip button for my port and the ship dissapeared.

Please dont reopen your port and just ask your friend/s to check if the skip button for your port looks red, if so they only had to click in it to let their ship continues their trip.
I had three ships and each was from a different neighbor. I disabled ships at least 12 hrs before these ships arrived.
Reply With Quote
  #1264  
Old Sep 22 2017, 06:12 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,793
Default

Quote:
Originally Posted by ccheney View Post
I had three ships and each was from a different neighbor. I disabled ships at least 12 hrs before these ships arrived.
Then you probably had your port opened by the time they dispatched their ships. When you then closed your port, your pic turned pink in their itinerary.

Please ask them to check if your skip button shows up red and if so, they only need to click in it to move their ship.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1265  
Old Sep 25 2017, 05:14 PM
Momma Woods's Avatar
Momma Woods Momma Woods is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 253
Default

I have started trying to work the ships. In the port page there are Ports or people that are no longer my friends or neighbors as the quit playing. Help. ty Momma Woods
Reply With Quote
  #1266  
Old Sep 25 2017, 06:24 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,793
Default

Quote:
Originally Posted by Momma Woods View Post
I have started trying to work the ships. In the port page there are Ports or people that are no longer my friends or neighbors as the quit playing. Help. ty Momma Woods

Hi Momma Woods

Are you talking about ships you receive in your Seaport or people who show up in your itinerary to send your ship to them?
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1267  
Old Sep 25 2017, 08:08 PM
Momma Woods's Avatar
Momma Woods Momma Woods is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 253
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi Momma Woods

Are you talking about ships you receive in your Seaport or people who show up in your itinerary to send your ship to them?
I do both, but it's the ones who show up in my itinerary to send my ship to them. When the said they were quitting Farm Town, I removed them as neighbors and friends last year or before. Thank you
Reply With Quote
  #1268  
Old Sep 25 2017, 09:40 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,793
Default

Quote:
Originally Posted by Momma Woods View Post
I do both, but it's the ones who show up in my itinerary to send my ship to them. When the said they were quitting Farm Town, I removed them as neighbors and friends last year or before. Thank you
It is really confused to me since you say you have deleted them as friends and neighbors as they were quitting the game.

I know when you delete someone as friend and neighbor but they continue playing and they dont delete you as neighbor then you can continue receiving their ships to be loaded. They will be shown in your Seaport as Non Friend.

In this case, if you dont want to receive their ships anymore, look at their picture and under it you will see a button where it says non-friend. Click on that and it will take you to their farm. Find the toolbox in the lower left area and click on that. There will be 2 items that pop up. Click on the top one to remove yourself as their neighbor and the second one to remove yourself from their buddy list. After you do that you will see no more of their ships in your Seaport.

Now, for the ones you see in your itinerary when you are loading your own ship, please be sure you have removed them from your neighbors' list in My neighbors tab. You can try to match their picture with the one showed in My Neighbors tab or you can look for them by name.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1269  
Old Sep 25 2017, 10:22 PM
Momma Woods's Avatar
Momma Woods Momma Woods is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 253
Default

I did all that and they still show up in my itinerary when I am trying to replace them they just appear in a different port (say he/her is in # 1 and I select replace, it just puts him/her in another port) Clicking on their name does not give a response of any kind. I think they just quit without unfriended anyone. Thank you.
Reply With Quote
  #1270  
Old Sep 26 2017, 07:26 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 6,006
Default

Quote:
Originally Posted by Momma Woods View Post
I did all that and they still show up in my itinerary when I am trying to replace them they just appear in a different port (say he/her is in # 1 and I select replace, it just puts him/her in another port) Clicking on their name does not give a response of any kind. I think they just quit without unfriended anyone. Thank you.
Hi Momma Woods,

Marymarcel is not available at this time. Can you check and see if you have any of those players as buddies. If you do please remove them and see if that helps moving forwards. For the replace button not working correctly please also try clearing your FT memcache. To do that Click Here. A window will open with a list of "unsetting", that is the memcache being cleared. Close that window and FT if you have it open in another window. Then reload and try replacing again.

If none of those work you will need to contact support about this.
Reply With Quote
Reply

Tags
jjj

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.