Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Feb 15 2014, 07:58 PM
dnana's Avatar
dnana dnana is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Nov 23 2009
Location: Northwood OH
Posts: 416
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

A friend posted this in my group: I started planting some soya and a box came up saying "this product might be corrupt, click run" Is this in the game or did she get hacked? thx.
__________________
Keep Calm and Wait for a Few Days!

Server WF37, W10, Chrome.

Need help timing quests/crops/trees/dinner? Google 'Farm Report Alarm', it rocks the game!
Visit 's Farm


DB:W200, MPS:F4
Reply With Quote
  #12  
Old Feb 15 2014, 08:07 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,505
Default

Quote:
Originally Posted by dnana View Post
A friend posted this in my group: I started planting some soya and a box came up saying "this product might be corrupt, click run" Is this in the game or did she get hacked? thx.
I hope she didn't click on it. It is not something in the game. It sounds like a pop up adware. She might want to run her anti-virus and anti-malware programs.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #13  
Old Feb 15 2014, 09:57 PM
dnana's Avatar
dnana dnana is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Nov 23 2009
Location: Northwood OH
Posts: 416
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Thank you, sir, I didn't think it was legit, just wanted to make sure!
__________________
Keep Calm and Wait for a Few Days!

Server WF37, W10, Chrome.

Need help timing quests/crops/trees/dinner? Google 'Farm Report Alarm', it rocks the game!
Visit 's Farm


DB:W200, MPS:F4
Reply With Quote
  #14  
Old Mar 05 2014, 09:57 AM
peekachoo's Avatar
peekachoo peekachoo is offline
 
Join Date: Aug 01 2009
Posts: 179
Default Harvesting your own farm

OK I can understand that when you hire someone to harvest your farm you have to pay them, that's only right and fair.

What I don't get is....where do all the coins go when I harvest my own farm ?

Does the Mayor get paid or are the Scarecrows demanding protection money and they get it all ??

Reply With Quote
  #15  
Old Mar 05 2014, 10:26 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,505
Default

Quote:
Originally Posted by peekachoo View Post
OK I can understand that when you hire someone to harvest your farm you have to pay them, that's only right and fair.

What I don't get is....where do all the coins go when I harvest my own farm ?

Does the Mayor get paid or are the Scarecrows demanding protection money and they get it all ??

It is not the harvesting that costs. It is the plowing that costs you the coins and they go to the mayor.
When you hire someone else to plow they get experience and you pay a lesser amount of coins.
In both cases the coins go to the mayor I guess you could say.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #16  
Old Mar 05 2014, 10:26 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,798
Default

Quote:
Originally Posted by peekachoo View Post
OK I can understand that when you hire someone to harvest your farm you have to pay them, that's only right and fair.

What I don't get is....where do all the coins go when I harvest my own farm ?

Does the Mayor get paid or are the Scarecrows demanding protection money and they get it all ??

Hi,

you get the crops you harvest not coins... then you use those crops in your facilities or sell them at the market
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

Trouble loading your game? Clear your browser & Macromedia cache files as most issues can be cured by performing this regular maintenance!

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #17  
Old Mar 05 2014, 11:18 AM
peekachoo's Avatar
peekachoo peekachoo is offline
 
Join Date: Aug 01 2009
Posts: 179
Default

Thanks guys, you'd think that after all these years of playing the game I'd know where the coins went, but I didn't, lol.
Reply With Quote
  #18  
Old Mar 05 2014, 11:59 AM
gertyglowbug gertyglowbug is offline
 
Join Date: Jul 28 2013
Posts: 8
Default Why can't we rotate the 2-plot plow?

I'm still waiting for a reason as to why we can't rotate the 2-plot plow. Anyone who's had to plow a single row across the top or bottom of their big farm knows how annoying it is that we have to plow that row one square at a time because the 2-plot plow doesn't rotate sideways. Please make it rotatable.
Reply With Quote
  #19  
Old Mar 05 2014, 12:17 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,505
Default

Quote:
Originally Posted by gertyglowbug View Post
I'm still waiting for a reason as to why we can't rotate the 2-plot plow. Anyone who's had to plow a single row across the top or bottom of their big farm knows how annoying it is that we have to plow that row one square at a time because the 2-plot plow doesn't rotate sideways. Please make it rotatable.
Because that is not the way the developers set it up. If you would like to make a suggestion about it then please post your suggetion in the Suggestion section. You can not start a new thread there but you can reply to one of the existing ones that apply to your suggestion.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #20  
Old Mar 15 2014, 12:20 PM
Allykat Allykat is offline
 
Join Date: Nov 03 2009
Location: Australia
Posts: 150
Default

Hi I actually sent an email with no reply, my issue is that the tools which I have paid real money for don't always work. Busily harvesting a farm then they stop working and I have to go back to the single tool to finish the job. This is very frustrating.
Reply With Quote
Reply

Tags
10x10 plower, bald spots, basil, coffee, coriander, crops, edit, experience points, eye icon, farm 9, farm yield, fertilized yield, fields, fileds, harvesting, move, multi-planter, new tools not working, phantom trees, planting, plow, plow problem, plowing, plowing doesn't work, plowing problem, problemsplowing, resetting, search, squash, strawberries, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.