Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Feb 09 2016, 05:35 AM
Greatgig Greatgig is offline
 
Join Date: Jun 26 2011
Posts: 27
Default

You added the zinc ore and brass sheets to the existing trains but not chromite. Really?
  #12  
Old Feb 09 2016, 06:10 AM
joanw joanw is offline
 
Join Date: Jan 27 2016
Posts: 3
Default question?

can you all make a sell all button while on a farm, cause i want to start over with my farms, clicking on one item at a time takes to long, to sell and rearrange a farm. thank you.

Last edited by marymarcel; Feb 09 2016 at 07:05 AM. Reason: quote not needed
  #13  
Old Feb 09 2016, 06:18 AM
Dr. Dirt Dr. Dirt is offline
 
Join Date: Jul 31 2009
Location: Savannah, Ga.
Posts: 200
Default

Quote:
Originally Posted by joanw View Post
can you all make a sell all button while on a farm, cause i want to start over with my farms, clicking on one item at a time takes to long, to sell and rearrange a farm. thank you.
The excavator in the tools section of the store does this. It cost 50 FC.
  #14  
Old Feb 09 2016, 06:35 AM
Dr. Dirt Dr. Dirt is offline
 
Join Date: Jul 31 2009
Location: Savannah, Ga.
Posts: 200
Default

The farm stats tool is showing small amounts of flowers ready on three farms and a small amount of kiwi ready on one farm. There are no flowers or trees ready on these farms. I cleared the memcache and browser history but they are still showing as ready in the farm stats tool.
  #15  
Old Feb 09 2016, 06:41 AM
BethFB's Avatar
BethFB BethFB is offline
 
Join Date: Jul 23 2010
Location: Gravois Mills, Missouri, USA
Posts: 102
Default

When will we get the next farm #29?
Was hoping for the next farm with this update.

Beth
__________________
Been playing FarmTown since March 24, 2009!

~*~ #1 - Spencer Creek ~*~
  #16  
Old Feb 09 2016, 06:45 AM
jkmyer jkmyer is offline
 
Join Date: Dec 29 2010
Posts: 87
Default

Thanks for update I really like the ones that use products from more facilities than just the new one
  #17  
Old Feb 09 2016, 06:49 AM
Aussie Rae Aussie Rae is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 05 2009
Posts: 775
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Smile

Quote:
Originally Posted by Dr. Dirt View Post
The farm stats tool is showing small amounts of flowers ready on three farms and a small amount of kiwi ready on one farm. There are no flowers or trees ready on these farms. I cleared the memcache and browser history but they are still showing as ready in the farm stats tool.
same thing is happening on mine, must be a glitch and will hopefully clear up soon...
__________________

Visit 's Farm


DB:W200, MPS:F4
  #18  
Old Feb 09 2016, 06:50 AM
Aussie Rae Aussie Rae is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 05 2009
Posts: 775
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by silverfern47 View Post
Cost might not be a problem for you, but it is for many on a fixed income, elderly and disabled people!
no one has to buy it....
__________________

Visit 's Farm


DB:W200, MPS:F4
  #19  
Old Feb 09 2016, 07:10 AM
Farmer_Susan's Avatar
Farmer_Susan Farmer_Susan is offline
 
Join Date: Jul 27 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 815
Default Not able to see new Fields indicator

When I go to my Farm Stats tool and click on the new "Fields" selection and choose "All Farms", I get the message that I don't have enough farms expanded - and I do. All of my other "All Farms" items work.
  #20  
Old Feb 09 2016, 07:18 AM
macwinter macwinter is offline
 
Join Date: Jan 12 2010
Posts: 52
Default

Thanks for the update...I think the 100 farm cash is a tad much. Though I do understand that is uses a lot of resources, keeping the cost high could minimize the amount that are used.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.