Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #111  
Old Aug 16 2017, 12:48 PM
Greatgig Greatgig is offline
 
Join Date: Jun 26 2011
Posts: 35
Angry

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Greatgig,
Even though it says facilities what the message is telling you is that you have too many items on that farm. With trees layered over staggered/layered crops and facilities you are in danger of the database for that farm being maxed out. When that happens you may lose some items off of that farm.
Taz, how come this is just now happening when I haven't added anything to this farm? And yesterday I did remove many trees and several rows of plots and am still having the same problem. Went to empty my trains that were supposed to be ready only to find that they had been emptied and were sitting idle. Today I moved several facilities to another farm and find that at least one of my trains are empty and idle again even though it was refilled AND according to my "show times" button my turbo train is now back and ready to empty but when I go to do so it says it still has 2 days out.
  #112  
Old Aug 16 2017, 01:01 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,332
Default

Quote:
Originally Posted by Greatgig View Post
Taz, how come this is just now happening when I haven't added anything to this farm? And yesterday I did remove many trees and several rows of plots and am still having the same problem. Went to empty my trains that were supposed to be ready only to find that they had been emptied and were sitting idle. Today I moved several facilities to another farm and find that at least one of my trains are empty and idle again even though it was refilled AND according to my "show times" button my turbo train is now back and ready to empty but when I go to do so it says it still has 2 days out.
Hi Greatgig,
As far as I know this is a new message that has been added to try to prevent overloading that would cause things to disappear or not function correctly such as your trains.
Please post all the train problem specifics in the Help & Support subject thread about Trains so we can check each for you.

EditI have looked at your trains on that farm and the Turbo is idle and needs to be dispatched and the ultimate one is ready to be unloaded.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Aug 16 2017 at 01:33 PM.
  #113  
Old Aug 16 2017, 04:40 PM
Greatgig Greatgig is offline
 
Join Date: Jun 26 2011
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Greatgig,
As far as I know this is a new message that has been added to try to prevent overloading that would cause things to disappear or not function correctly such as your trains.
Please post all the train problem specifics in the Help & Support subject thread about Trains so we can check each for you.

EditI have looked at your trains on that farm and the Turbo is idle and needs to be dispatched and the ultimate one is ready to be unloaded.
Yes, that is true, but the Turbo was loaded yesterday and sent out and today I get back and it's empty and idle again.
  #114  
Old Aug 16 2017, 04:48 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,332
Default

Quote:
Originally Posted by Greatgig View Post
Yes, that is true, but the Turbo was loaded yesterday and sent out and today I get back and it's empty and idle again.
Hi Greatgig,
I have run the train data clearing. You will need to close your farms if they are open and reopen them and check them. The Turbo I am sure you will have to dispatch again.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #115  
Old Aug 22 2017, 04:29 PM
Texas Belle Texas Belle is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 729
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Is it time to close this thread?
  #116  
Old Aug 23 2017, 08:42 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,662
Default

Hi all

I am now closing this thread. Thank you so much to all of you for your feedback and questions.

While we wait for the New Release please feel free to post any problems in Help & Support, any feedback in General Feedback and your ideas in our Suggestion section.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:28 PM.