Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2521  
Old Oct 12 2018, 07:50 PM
Conjetta Conjetta is offline
 
Join Date: Jun 23 2016
Posts: 30
Default

I have been the sn for one of my neighbors since it first became available. All of a sudden, I can't work for her. I've cleared my memecache, restarted the browser, gone out and in half a dozen times. She's checked and unchecked all the options. Nothing is working. She can work mine, but I can't work hers. Any ideas?
Reply With Quote
  #2522  
Old Oct 12 2018, 07:56 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,418
Default

Quote:
Originally Posted by Conjetta View Post
I have been the sn for one of my neighbors since it first became available. All of a sudden, I can't work for her. I've cleared my memecache, restarted the browser, gone out and in half a dozen times. She's checked and unchecked all the options. Nothing is working. She can work mine, but I can't work hers. Any ideas?
Hi Conjetta,
Have her remove you as a SN, click save, then restart her farms and add you back, then see if it works.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2523  
Old Oct 13 2018, 09:45 PM
burkharg burkharg is offline
 
Join Date: Jan 18 2011
Posts: 13
Default Super Neighbors

I should probably know this, but does a super neighbor earn more coins for harvesting and plowing then planting? Sometimes I h-p thinking I am helping my super neighbor but it has come to my attention that there is less coins in the planting. Thank you.
Reply With Quote
  #2524  
Old Oct 13 2018, 09:51 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,418
Default

Quote:
Originally Posted by burkharg View Post
I should probably know this, but does a super neighbor earn more coins for harvesting and plowing then planting? Sometimes I h-p thinking I am helping my super neighbor but it has come to my attention that there is less coins in the planting. Thank you.
Hi burkharg,
I moved your post to the subject thread about Super Neighbors.
You can find all the information about being hired and hiring including for super neighbors in the Game Guide chapter 10 about hiring.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2525  
Old Oct 14 2018, 06:40 PM
Candice23 Candice23 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: May 27 2018
Posts: 1
Default Question at Farm3

I finally got 30 neighbors yesterday. I was so excited to finally start buying
more farms. HOWEVER, it still says I do not have 30 neighbors and it's locked. It says I have 30 neighbors. Does it take a few days to register?! Thank you!
Reply With Quote
  #2526  
Old Oct 14 2018, 06:50 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,418
Default

Quote:
Originally Posted by Candice23 View Post
I finally got 30 neighbors yesterday. I was so excited to finally start buying
more farms. HOWEVER, it still says I do not have 30 neighbors and it's locked. It says I have 30 neighbors. Does it take a few days to register?! Thank you!
Hi Candice,
I moved your post to the subject thread about neighbors. Are you counting them in the neighbor bar? If so you are on that bar too so don't count yourself. Go to the Trophies tool in your tool box and that will tell you how many you actually have in the first 4 trophies.


If you want us to check we will need a link to your farms. Going to your farm and copying the address does not work as that is a generic link that takes us to our own farms. The automatic linking does not work either so you will have to create one and paste it here in a reply. Please follow the instructions on how to do that are in the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=579554
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2527  
Old Oct 17 2018, 03:56 AM
shirl312 shirl312 is offline
 
Join Date: Jul 30 2009
Posts: 89
Default Crop control

I hve been having SN's sow wheat on my frm 9 forever (eems like), and it worked fine until I chaged other farms, (ie farm 9 will only allow what is set up for farms 5-8, which is sesame seeds) I did cache thingy and reset it to 9, but no help. at this point canot allow any crop choices for sn's, because who knows might get sown? Is this a glitch? or not understanding the situation on my part?
Reply With Quote
  #2528  
Old Oct 17 2018, 06:19 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,151
Default

Quote:
Originally Posted by shirl312 View Post
I hve been having SN's sow wheat on my frm 9 forever (eems like), and it worked fine until I chaged other farms, (ie farm 9 will only allow what is set up for farms 5-8, which is sesame seeds) I did cache thingy and reset it to 9, but no help. at this point canot allow any crop choices for sn's, because who knows might get sown? Is this a glitch? or not understanding the situation on my part?
Hi shirl312,

I have moved your post to the thread about Super Neighbours as you are having an issue with the Super Neighbour Manager.

Open the Super Neighbour Manager and click the "Reset All" button, then click the green check mark. This should set all farms back to "Any" and clear any that may have been set.

When you say you cleared cache, was it memcache or browser cache you cleared? Try clearing both. To do that Click Here. A window will open with a list of "unsetting", that is the memcache being cleared. Close that window and FT if you have it open in another window. Please also clear your browser caches, close browser, then reload. After doing this the first time your farms are loaded, they will load slightly slower as all the graphics need to be loaded from a fresh start.

Then try setting farm 9 back to the crop you want planted on it. If it allows you to change that fine then change the rest to what you want.
Reply With Quote
  #2529  
Old Oct 17 2018, 08:05 PM
dorkette68104 dorkette68104 is offline
 
Join Date: Mar 21 2012
Posts: 4
Default problem delete non neigbors

how can I delete doubles and non neigbors. an example

Marcelle
Not Neighbour
Active: Oct 17, 2018 Level: 975
XP: 12016456461 Coins: 9157236900987
Best Diversification: 1072553
Help Given to Friends: 4530541 send gift
add as neighbor.
I have duplicates and non neighbors
thanks
Reply With Quote
  #2530  
Old Oct 17 2018, 08:10 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,418
Default

Quote:
Originally Posted by dorkette68104 View Post
how can I delete doubles and non neigbors. an example

Marcelle
Not Neighbour
Active: Oct 17, 2018 Level: 975
XP: 12016456461 Coins: 9157236900987
Best Diversification: 1072553
Help Given to Friends: 4530541 send gift
add as neighbor.
I have duplicates and non neighbors
thanks
Hi dorkette,
I moved your post to the subject thread about neighbors.



If you are talking about those on your MY Neighbors tab in the white boxes, the only way you can get those removed is to remove them as friends in Facebook.



I am not sure what you mean by duplicates unless it is a case they have more than one farm set and you are friends with them on both Facebook accounts.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
add neighbor, add new neighbors, dots, equipment needed, helping neighbours, invite, neighbor, neighbor invites, neighbor limits, neighbors, not enough neighbors, remove neighbour, super neighbor, super neighbor tools, super neighbors questions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.