Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2821  
Old Nov 30 2019, 01:19 AM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 108
Default Stopped Loading

Mine was just working and now will not load in the States at 1:20 a.m. on the East side.
Reply With Quote
  #2822  
Old Nov 30 2019, 02:09 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,491
Default

Quote:
Originally Posted by Dana1971 View Post
Mine was just working and now will not load in the States at 1:20 a.m. on the East side.
Hi Dana,

I just loaded mine with no problems. Only thing I can suggest is try all the suggestions in the first post and those in the links in that post. It likely is an internet problem between you and the farm Town servers.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2823  
Old Dec 06 2019, 01:38 PM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 108
Thumbs up Great way to play the game

I play the game in "safe mode"...everything works...even your browser extensions, and it is fast. Saves faster too. I have my pc to boot up in safe mode so i don't have to hit the f8 key every time i reboot. Things are a little bigger in safe mode, but you can set you zoom down. Just thought i'd share.
Reply With Quote
  #2824  
Old Dec 06 2019, 07:18 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,491
Default

Quote:
Originally Posted by Dana1971 View Post
I play the game in "safe mode"...everything works...even your browser extensions, and it is fast. Saves faster too. I have my pc to boot up in safe mode so i don't have to hit the f8 key every time i reboot. Things are a little bigger in safe mode, but you can set you zoom down. Just thought i'd share.
Hi Dana,
Running in safe mode is not a good idea. That disables your firewall and your anti-virus programs so you have no protection. Instead try running in normal mode because that allows anti-virus and firewall to run and set video resolution lower and see if that helps as this sounds like you may have a video card problem.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2825  
Old Dec 06 2019, 08:15 PM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 108
Default

How do I set the video resolution lower? I'm on Windows 7
Reply With Quote
  #2826  
Old Dec 06 2019, 08:34 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,491
Default

Quote:
Originally Posted by Dana1971 View Post
How do I set the video resolution lower? I'm on Windows 7
Hi Dana,
Right click on the desktop. You graphics properties should ber there.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2827  
Old Dec 10 2019, 05:33 AM
TIBBSY TIBBSY is offline
 
Join Date: Apr 03 2010
Posts: 13
Default adobe

hi can not get in to my farms tried all your suggestions still stuck any help please Peter
Reply With Quote
  #2828  
Old Dec 10 2019, 06:16 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,301
Default

Quote:
Originally Posted by TIBBSY View Post
hi can not get in to my farms tried all your suggestions still stuck any help please Peter
Hi Peter,

I have just loaded your farms without any problems.
There are no issues with the game servers at this time.

Your post is titled "adobe" are you having difficulty with allowing flash to run in your browser? If so please click this link for instructions for some of the popular browsers Flash Player and Cookies/Popup Set up and look for the instructions for allowing flash in your browser.
Reply With Quote
  #2829  
Old Dec 13 2019, 09:42 PM
spagal spagal is offline
 
Join Date: Mar 07 2010
Location: S. E. Ga
Posts: 5
Send a message via Skype™ to spagal
Default Farm Town Flash Player

Farm Town isn't loading
Reply With Quote
  #2830  
Old Dec 13 2019, 09:49 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,491
Default

Quote:
Originally Posted by spagal View Post
Farm Town isn't loading
Hi Spagel,
I moved your post to the subject thread about loading problems.
You need to explain exactly what is happening when you try to load Farm Town.

Please try all the suggestions in the first post of this thread including the ones in the links in that post.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, cannot load game, connecting to mainframe, error saving data x025, farm not loading, farm town not loading, flash player, flash player issues, flashing red and green, green screen, loading error, loading issues, saving data, shockwave, shockwave flash, white screen, x025 error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:32 AM.