Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2411  
Old Jul 11 2018, 06:38 AM
dorkette68104 dorkette68104 is offline
 
Join Date: Mar 21 2012
Posts: 3
Default

on the friends page on the bottom is a future neighbor to where you ask them to be friends. there is no button to remove these because i have a statement that I have all the friends I get. how do I remove them from this page
Reply With Quote
  #2412  
Old Jul 11 2018, 07:16 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,031
Default

Quote:
Originally Posted by dorkette68104 View Post
on the friends page on the bottom is a future neighbor to where you ask them to be friends. there is no button to remove these because i have a statement that I have all the friends I get. how do I remove them from this page
Hi dorkette68104,

You can't remove anyone in the list with a white background. They are all friends that have the game. You would have to remove them as friends for them not to show up or they would need to delete the app.

If you are seeing a message that your neighbour list is full, you can not add more neighbours as you are at your limit. If you wanted to change your neighbours you would have to remove some neighbours first before you sent out new requests.

The list at the very bottom of the my neighbours tab is just for inviting friends to play the game.
Reply With Quote
  #2413  
Old Jul 11 2018, 01:33 PM
Vivienne57 Vivienne57 is offline
 
Join Date: Jul 28 2009
Posts: 198
Default Disable super neighbour farming

The 'disable super neighbour farming' selection isn't working too well. I have two farms that I use this on and each time I select that option and leave FT the selection of that option has gone. So I'll just use the 'set this as a quest farm' which works better
Reply With Quote
  #2414  
Old Jul 11 2018, 02:09 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 10,659
Default

Quote:
Originally Posted by Vivienne57 View Post
The 'disable super neighbour farming' selection isn't working too well. I have two farms that I use this on and each time I select that option and leave FT the selection of that option has gone. So I'll just use the 'set this as a quest farm' which works better
Hi Vivienne

We moved your post to the thread about Neighbors.

We tested this but the check marks were not removed when we loaded the game again.

Please try memcache (link below). A new window will open with a short list of unsettings. Close that window and your farm if it was open during the clearing. Then reopen your farms.

https://l1.slashkey.com/facebook/farm/play/?do=clear_memcached

Then go to those farms and add the check marks again, click on the green tick and in the save icon.

If you continue having problems, please report here again. Thanks
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #2415  
Old Jul 14 2018, 09:58 PM
sod farmer's Avatar
sod farmer sod farmer is offline
 
Join Date: Oct 04 2012
Posts: 108
Default

I can not buy the default grass as a Super Neighbor. I can do everything else - just not buy the default grass. I get booted from the farm every time. I have tried different browsers and cleared the memcached.
Reply With Quote
  #2416  
Old Jul 14 2018, 10:08 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,118
Default

Quote:
Originally Posted by sod farmer View Post
I can not buy the default grass as a Super Neighbor. I can do everything else - just not buy the default grass. I get booted from the farm every time. I have tried different browsers and cleared the memcached.
Hi Sod Farmer,
We will have to test this tomorrow as I don't have designing rights for any of the ones I am super neighbor for at this time. It may be that you can't buy the ground cover as a super neighbor even if you have the rights to buy and sell for your neighbor.


EDIT: I did find I have the rights on one of my neighbors, however I was not able to buy any ground cover. I got the same thing as you that it started processing, but then got disconnected from server. According to Game Guide you are supposed to be able to buy them. I have sent a message to the developers.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Jul 14 2018 at 10:47 PM.
Reply With Quote
  #2417  
Old Jul 16 2018, 05:25 PM
annroger annroger is offline
 
Join Date: Apr 20 2013
Posts: 49
Default Tools disappearing

I was working a neighbor's farms when the tools disappeared. This is the second time this has happened. It's just on Yasmine Seropian's farms. Other neighbors are still showing tools for me.

Is there anything I can do....or anything Yasmine needs to do. She has not changed Super Neighbor.

Thanks so much.
Reply With Quote
  #2418  
Old Jul 16 2018, 05:33 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 10,659
Default

Quote:
Originally Posted by annroger View Post
I was working a neighbor's farms when the tools disappeared. This is the second time this has happened. It's just on Yasmine Seropian's farms. Other neighbors are still showing tools for me.

Is there anything I can do....or anything Yasmine needs to do. She has not changed Super Neighbor.

Thanks so much.
Hi annroger

I moved your post to the thread for Neighbors and SuperNeighbors

Are you and Yasmine Superneighbors? If so, do you see a red dot in your picture in the neighbors bar below the game screen when you visit her?

Are her tools in her storage? How many superneighbors does she have?
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #2419  
Old Jul 20 2018, 08:14 PM
lavanah's Avatar
lavanah lavanah is offline
 
Join Date: Jul 23 2009
Posts: 152
Default

How many neighbors can we have?
Reply With Quote
  #2420  
Old Jul 20 2018, 08:37 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,118
Default

Quote:
Originally Posted by lavanah View Post
How many neighbors can we have?
Hi Lavanah,
I moved your post to the Help & Support subject thread about neighbors. The Help & Support section is where you need to ask yoour questions.


The neighbors limit is based on how many digits the database can hold, it varies because not everyones ID is the same length. ID's are normally 8 to 16 characters in length, so it can vary from 80 to 110, depending on the ID's of your neighbors. At the present time, it is a limitation of the game, and can't be increased.

When you reach your limit of neighbors, you will receive a warning that you have reached your limit, when this happens, you will need to remove some neighbors before you can add more.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
add neighbor, add new neighbors, dots, equipment needed, helping neighbours, invite, neighbor, neighbor invites, neighbor limits, neighbors, not enough neighbors, remove neighbour, super neighbor, super neighbor tools, super neighbors questions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.