Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #3531  
Old Oct 12 2018, 01:03 PM
GOBLUEFARM GOBLUEFARM is offline
 
Join Date: Jul 17 2009
Posts: 16
Default Music

Help - Can't turn music off!
Last week, hit music button by mistake and music started playing. Tried to turn it off, the button turned red but the music played on. Have restarted facebook numerous times, have rebooted computer many times, have pressed music button many times but yet, the music plays on. Driving me crazy! Please help!
Thank you!
Reply With Quote
  #3532  
Old Oct 12 2018, 01:08 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 10,787
Default

Quote:
Originally Posted by GOBLUEFARM View Post
Help - Can't turn music off!
Last week, hit music button by mistake and music started playing. Tried to turn it off, the button turned red but the music played on. Have restarted facebook numerous times, have rebooted computer many times, have pressed music button many times but yet, the music plays on. Driving me crazy! Please help!
Thank you!
Hi GOBLUEFARM

I moved your post to the thread for your problem.

When you hover your mouse over the sound icon in the preference bar (shown as a speaker) the music icon will drop down and it will look like the picture below.



Both icons needs to be red.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #3533  
Old Oct 12 2018, 01:09 PM
GOBLUEFARM GOBLUEFARM is offline
 
Join Date: Jul 17 2009
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by GOBLUEFARM View Post
Help - Can't turn music off!
Last week, hit music button by mistake and music started playing. Tried to turn it off, the button turned red but the music played on. Have restarted facebook numerous times, have rebooted computer many times, have pressed music button many times but yet, the music plays on. Driving me crazy! Please help!
Thank you!
Please disregard - I found out how to disable by hovering over the sound button! Sorry!
Reply With Quote
  #3534  
Old Oct 13 2018, 03:10 PM
JohnAlbertini JohnAlbertini is offline
 
Join Date: Oct 08 2010
Posts: 477
Default Scroll bars not functioning

Either loading facilities or selling to a neighbor I can not scroll using the scroll bars. So can NOT select a product or harvest to sell.
Reply With Quote
  #3535  
Old Oct 13 2018, 03:25 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,262
Default

Quote:
Originally Posted by JohnAlbertini View Post
Either loading facilities or selling to a neighbor I can not scroll using the scroll bars. So can NOT select a product or harvest to sell.
Hi John,
I just tested this on mine and no problems. Try right clicking in your farm and in the menu that opens make sure Zoom Out is greyed out. If it isn't click it until it is. Also check the Show All there as well so everything is within your farm screen.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3536  
Old Oct 14 2018, 04:10 PM
Alice1942 Alice1942 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jul 12 2018
Posts: 2
Default Farm Grid

Tell me about the colors on the farm grid in the upper left side, please. They are not all bright enough to see difference. Is there a way to tell on a super neighbor's farm which crops are ready for harvest without going to each farm?
Reply With Quote
  #3537  
Old Oct 14 2018, 04:18 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,262
Default

Quote:
Originally Posted by Alice1942 View Post
Tell me about the colors on the farm grid in the upper left side, please. They are not all bright enough to see difference. Is there a way to tell on a super neighbor's farm which crops are ready for harvest without going to each farm?
Hi Alice,
I moved your post to the Help & Support section subject thread about the display. The green is a farm that is not fertilized, the greenish brown is a farm that is fertilized, and the yellow is the farm you are on. When you are working a neighbors facilities the light blue is a farm with facilities needing work and the dark blue is a farm you have worked the facilities.
The only way to tell which farms have work for a super neighbor is if you own the Mobile Lookout Tower and use the Show Work Info in the Show Names.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3538  
Old Oct 17 2018, 05:14 PM
tripod tripod is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jul 09 2010
Posts: 10
Default

ive been haveing problems last 3 night staying connected when i visit the inn 3...it keeps coming un connected....am i the only one with this problem? what can i do or try? thanks
Reply With Quote
  #3539  
Old Oct 17 2018, 05:28 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,262
Default

Quote:
Originally Posted by tripod View Post
ive been haveing problems last 3 night staying connected when i visit the inn 3...it keeps coming un connected....am i the only one with this problem? what can i do or try? thanks
Hi Tripod,
Please try all the suggestions in the first post of the following link, including those linked in that post:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=352666
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3540  
Old Yesterday, 04:37 PM
tripod tripod is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jul 09 2010
Posts: 10
Default

thanks taz..i cleaned cache..that helped some
Reply With Quote
Reply

Tags
archived farm, chrome extension, coloured dots, display, display issues, empty market, expand screen, eye, farm name change, farm order, farm stats, ft chrome extension, grid colours, magnify, mousewheel, move farm, music, quest farms, screen size, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.