Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1951  
Old Sep 11 2017, 01:45 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,331
Default

Quote:
Originally Posted by sdsickinger View Post
For the first time ever... I logged onto my farm and this message popped up..

Would you like to reserve farms in the town for your friends and add them as your neighbors? Yes or No

What is that about?
Hi sdsickinger

It was ages since the last time I saw that message, perhaps you clicked in the Add neighbor at the end of the neighbor bar?

If you click the green check mark you will be able to add friends as your neighbors by sending a request.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1952  
Old Sep 11 2017, 03:15 PM
sdsickinger sdsickinger is offline
 
Join Date: Jun 07 2009
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi sdsickinger

It was ages since the last time I saw that message, perhaps you clicked in the Add neighbor at the end of the neighbor bar?

If you click the green check mark you will be able to add friends as your neighbors by sending a request.

No had just logged onto the farm and that came up.
Strange thing I guess ..
__________________
https://apps.facebook.com/farmtown/p...8606&farm_ix=0


Connecting to town mainframe (WF3)
on Windows 10
Primary Browser: Google Chrome
Reply With Quote
  #1953  
Old Sep 11 2017, 03:27 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,331
Default

Quote:
Originally Posted by sdsickinger View Post
No had just logged onto the farm and that came up.
Strange thing I guess ..
At least it is nothing to worry about as it only let you invite friends to be neighbors
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1954  
Old Sep 13 2017, 08:05 PM
dianne55 dianne55 is offline
 
Join Date: Mar 21 2017
Posts: 1
Default coins

My coins are not adding up...I work on a super neighbors farm and some times it just stops giving me coins even though I am still working????
Reply With Quote
  #1955  
Old Sep 13 2017, 08:15 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 19,819
Default

Quote:
Originally Posted by dianne55 View Post
My coins are not adding up...I work on a super neighbors farm and some times it just stops giving me coins even though I am still working????
Hi Dianne,
You do not get coins for all the jobs. For some you get products instead.
These are the items you get for your work:
When you get hired to work on other peoples farm(s) you will get the following:
  • Crops: When you harvest crops for someone else you will receive 25% of the selling price of the crop that you are harvesting and you will receive 10% of the crop that you are harvesting.
  • Trees, flowers and fishing: When you harvest trees, flowers, chop trees or fish you will get 100% of the selling price instead of 25% like you get for the crops, since the crops you would receive more coins when selling, this was changed to try and balance out what the employee received for trees, flowers and fishing. You will also receive 50% of what you harvest, chop or fish compared to the 10% for the crops.
  • Plowing: When you plow someone else's farm you gain 5 coins and get 1 XP for each plot you plow.
We don't have any data on work you do as a super neighbor so have no way to verify amounts you are getting. You could try after working to restart your farms and see if it shows any more gain.

Also try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
This will not fix anything you have already done, but should help in the future.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1956  
Old Sep 14 2017, 08:08 AM
dadofkje dadofkje is offline
 
Join Date: Oct 28 2014
Posts: 28
Default

Whenever I have a super neighbor work for me, I don't get the dan bonus. It costs me nearly a third of my income. Is this standard?
__________________
Even though I only post one quest at a time, I usually keep my CQ queue full for raiding.

Reply With Quote
  #1957  
Old Sep 14 2017, 08:16 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 5,711
Default

Quote:
Originally Posted by dadofkje View Post
Whenever I have a super neighbor work for me, I don't get the dan bonus. It costs me nearly a third of my income. Is this standard?
Hi dadofkje,

Try reloading your game and see if the bonus amount gets added then.

If it does not Try clearing your FT memcache. To do that Click Here. A window will open with a list of "unsetting", that is the memcache being cleared. Close that window and FT if you have it open in another window. Then reload and see if that corrects it moving forwards.
Reply With Quote
  #1958  
Old Sep 14 2017, 09:54 AM
dadofkje dadofkje is offline
 
Join Date: Oct 28 2014
Posts: 28
Default

I use Gameroom normally. I had reloaded it to do a double check. I opened it in Edge with a freshly cleaned memcache and still no dan bonus. This is a longer standing problem. I first noticed it a few months ago, but it wasn't much of an issue back then. Now my wife is getting back into the game, my lake supply has grown significantly, and letting her work looks to be costing me 800 million when she does the work for me.
__________________
Even though I only post one quest at a time, I usually keep my CQ queue full for raiding.

Reply With Quote
  #1959  
Old Sep 14 2017, 10:13 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 5,711
Default

Quote:
Originally Posted by dadofkje View Post
I use Gameroom normally. I had reloaded it to do a double check. I opened it in Edge with a freshly cleaned memcache and still no dan bonus. This is a longer standing problem. I first noticed it a few months ago, but it wasn't much of an issue back then. Now my wife is getting back into the game, my lake supply has grown significantly, and letting her work looks to be costing me 800 million when she does the work for me.
Hi dadofkje,

Is this only happening with fishing or other work? For the other work if you hire a neighbour or use a super neighbour then you won't be getting the extra box that you would if you hired a stranger.

For the fishing, i see you don't have a lot of bait, could you have run out of bait while she was fishing? That would reduce the amounts you are getting.
Reply With Quote
  #1960  
Old Sep 14 2017, 10:21 AM
dadofkje dadofkje is offline
 
Join Date: Oct 28 2014
Posts: 28
Default

There's no way I could keep those things baited. I don't even try. I'm getting the right number of large fish. When I first checked and reloaded, there were no regular fish. My current supply of regular fish came from fishing someone else's ponds. When I have a stranger do it, I have tons of regular fish from the dan bonus.
__________________
Even though I only post one quest at a time, I usually keep my CQ queue full for raiding.

Reply With Quote
Reply

Tags
2 dispatched trains, add neighbor, add new neighbors, costs, delete, facilites, fb changes, friend search, ft facilitie posts, help & support, help error loading, hiring questions, invite, more neighbors, mrkt hiring, neighbor, neighbor help, neighbor invites, neighbor limits, neighbors, not enough neighbors, storage, super, super neighbor, super neighbor tools, super neighbors farm, super neighbors questions, support help, tools, working neighbor's posts

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:19 PM.