Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Jul 11 2013, 11:49 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,458
Default

Bought the 2 new Turbo tools, however the Turbo Loader showed a blank instead of the picture and does not show on the farm. I know I have it because it shows in the Facility Manager Start All button. Also still says Buy instead of Duplicate in the store.

Thanks for the update Raul.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #12  
Old Jul 11 2013, 11:49 PM
MIRIAM DEL VALLE's Avatar
MIRIAM DEL VALLE MIRIAM DEL VALLE is offline
 
Join Date: Oct 07 2011
Location: argentina
Posts: 700
Default

thanks, thanks
__________________
Reclamos del juego, support hacer click
AQUI

Si necesitan Limpiar la Memoria del Juego, haga clicAQUI

♥¸.•*♥Majestuosa's TDPFT♥*¸.•*♥'

♥¸.•*♥Mi Angel del Amor¡¡TDPFT♥*¸.•*♥

3 de octubre de 2009 inicio juego en Farm Town Y ME ENAMORE DEL JUEGO♥♥ TODO POR FARM TOW
  #13  
Old Jul 11 2013, 11:51 PM
lynwoo60's Avatar
lynwoo60 lynwoo60 is offline
 
Join Date: Oct 03 2009
Location: Dalby Queensland Australia
Posts: 112
Default

thankyou for the new toys and updates
  #14  
Old Jul 11 2013, 11:54 PM
Texas Belle Texas Belle is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 747
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

I just bought the turbo loader and place it on my farm and it has disappeared, can't find it... its on my farm 3 - Margaritaville... and it is on grass not blocked from anything... help....
  #15  
Old Jul 11 2013, 11:55 PM
Texas Belle Texas Belle is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 747
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Bought the 2 new Turbo tools, however the Turbo Loader showed a blank instead of the picture and does not show on the farm. I know I have it because it shows in the Facility Manager Start All button. Also still says Buy instead of Duplicate in the store.

Thanks for the update Raul.
Same here Taz, bought mine and its not showing, but the money is gone and I know I placed it on a clean space...
  #16  
Old Jul 11 2013, 11:55 PM
JacqV JacqV is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jul 19 2009
Posts: 31
Default

Thanks!!! super update
  #17  
Old Jul 11 2013, 11:55 PM
Momma Woods's Avatar
Momma Woods Momma Woods is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 298
Default

Thanks Raul and Dev team for the update. Now to go and see what I can find and afford. Learn how things work
  #18  
Old Jul 11 2013, 11:59 PM
Tony D's Avatar
Tony D Tony D is offline
 
Join Date: Sep 21 2009
Location: True Blue Aussie
Posts: 10,808
Default

Thanks Mate.
  #19  
Old Jul 11 2013, 11:59 PM
maryloushoe maryloushoe is offline
 
Join Date: Jan 01 2012
Location: Sunny Southern California
Posts: 29
Default

Hey Raul
Thanks so the additional TURBO TOOLS!
Tried to buy the Turbo Loader when I clicked on it to purchase there are no pics in the boxes to choose the model I want. Please help
Thanks!
  #20  
Old Jul 12 2013, 12:01 AM
rj22857 rj22857 is offline
 
Join Date: Apr 20 2010
Posts: 16
Default

Thanks Raul
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.