Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1001  
Old Jan 12 2021, 04:23 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,224
Default

Quote:
Originally Posted by hofman View Post
This is not very usefull. Hope you get the game on some level soon, otherwise you loose a lot of players...

Plese answer me what you think how mutch time you need to get the gama on level before ? Two months or more ?
Hi hofman,

We do not know exactly how long, but rest assured the developers are working as best they can to restore the missing features.
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #1002  
Old Jan 12 2021, 04:25 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,224
Default

Quote:
Originally Posted by Fergy2 View Post
user id#100002332104405 got stuck on the green screen. my farms are not showing . In the upper right of screen it says "U-60" on the bottom left is says "NONE". I can see all of my tools but not the farms. Any help you can give me would be much appreciated. I have played the game since 2008 with a few breaks. I love the game! HELP!
Hi Fergy2,

By chance, are you using a browser extension that forces Facebook into displaying Facebook in the old classic look? If so, please disable this as it prevents the HTML5 version of the game from working.
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #1003  
Old Jan 12 2021, 04:27 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,224
Default

Quote:
Originally Posted by sassy68 View Post
how do I do my quests and co-ops. this new version is so confusing all I know how to do is my crops cant figure out anything else I liked the old way at least I could do everything now all I can do is my crops I dont like it and if it doesnt change to the way it used to be I will quit playing
Hi Sassy,

The new version for the moment does have missing features, but rest assured, they will all be added back to the game over the next few weeks.
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #1004  
Old Jan 12 2021, 04:29 AM
kevat508 kevat508 is offline
 
Join Date: Oct 16 2015
Location: Was Texas. UK now
Posts: 104
Default

Does clearing memcache make any difference with HTML5/WebGL?
When it locks up I just reload the game and continue from where I was as it seems to make no difference.
Reply With Quote
  #1005  
Old Jan 12 2021, 04:29 AM
aussiefarm49 aussiefarm49 is offline
 
Join Date: Apr 16 2015
Posts: 7
Default

I can't post new threads?

Anyway green screen, 99 trains and ships, toolbox doesn't work. 1520023569
Got to my farm via Taz's farm link???.

Logged in, so why,

You may not post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

Last edited by aussiefarm49; Jan 12 2021 at 04:28 PM. Reason: ID number
Reply With Quote
  #1006  
Old Jan 12 2021, 04:29 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,224
Default

Quote:
Originally Posted by Kathryn Westerby View Post
Hi how do I know if my browser is up to date and an old version it may not have the HTML5 changes in it.
I can get into my farm and harvest and seed myself but cannot work anyone else farm or fac's
Hi Kathryn,

Those particular features are currently missing as with a few other features. They will all be added back over the next few week.
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #1007  
Old Jan 12 2021, 04:30 AM
Aussie Rae Aussie Rae is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 05 2009
Posts: 1,046
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

a massive thankyou to all the wonderful devs and moderators having to deal with the repeated questions from people who obviously have not been regular visitors to the forum nor read the previous posts. The new game has progressed from the build 17 where it started and improves each day for me... can access it on all my computers and browsers with no problems whatsoever... going from farm to farm is way faster... faster harvest, plow, planting, able to sell off any excess by utilising the "Go to Market to Sell" and am just planting Chia and then selling off to get even more coins... keeping an eye on the percentage showing so it stays around 80%. I can harvest animal barns if I visit each farm and do them individually, just not the super barns yet but thats not a problem.. storage has tons in it already... once again, THANKS ALL...
Reply With Quote
  #1008  
Old Jan 12 2021, 04:34 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,224
Default

Quote:
Originally Posted by Bonnie May View Post
103220634887409 Okay, game eventually loaded, but map is not working. Not sure how I can sell my stuff without the map to take me to the marketplace.
Hi Bonnie May,

You can access the market selling screen by clicking on your storage icon and then click on the blue button 'Sell at Market' While this does not actually take you to the market itself, it does bring up the selling windows which will allow you to sell your items/crops etc.
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #1009  
Old Jan 12 2021, 04:34 AM
canadian nancy canadian nancy is offline
 
Join Date: Aug 21 2012
Posts: 8
Default

on gameroom I get stuck with a green screen my id # 840763264
on chrome I can get on, but gameroom tends to be more stable, and I prefer it
__________________
Reply With Quote
  #1010  
Old Jan 12 2021, 04:35 AM
TheresaO TheresaO is offline
 
Join Date: Jan 12 2021
Posts: 1
Default

I'm stuck on the black screen. What do I do?
Reply With Quote
Reply

Tags
black screen, web gl

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:08 AM.