Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #4061  
Old Aug 09 2020, 04:52 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,109
Default

Quote:
Originally Posted by TC1313 View Post
Is there going to be a change in FT when Adobe stops supporting Flash in December of 2020?
I know one game I'm currently playing has changed to a new "animation program" and most of what you purchased went to that game, but not all of it.
Is Farm Town going to have a Farm Town 2 with a new "animation program" to operate it?

Hi TC1313,

I have moved your post to the thread were the rest of the questions about this are at this time.

Farm Town is moving to another platform and is expected to be done in time for the end of support for flash. You can read up about what the devs have said about this in the following post.

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=641970

Last edited by Tiger; Aug 09 2020 at 05:48 AM.
Reply With Quote
  #4062  
Old Aug 09 2020, 04:29 PM
MOM GLENDA MOM GLENDA is offline
 
Join Date: May 04 2009
Posts: 143
Default shortcut

how do i change my shortcut from the seaport to the brown quest.i made these and do not remember how i did it
Reply With Quote
  #4063  
Old Aug 09 2020, 04:32 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,935
Default

Quote:
Originally Posted by MOM GLENDA View Post
how do i change my shortcut from the seaport to the brown quest.i made these and do not remember how i did it
Hi Mom Glenda,
I moved your post to the subject thread about the display.
You click on the bent arrow icon up at the top next to the Save button. Instructions for how to change or add them are in that.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #4064  
Old Aug 09 2020, 07:33 PM
MOM GLENDA MOM GLENDA is offline
 
Join Date: May 04 2009
Posts: 143
Default

thanks so much i got it done
Reply With Quote
  #4065  
Old Aug 14 2020, 05:39 PM
Qivis Qivis is offline
 
Join Date: May 14 2012
Posts: 739
Default

Flash player enabler extension is not working in Opera now that I have set up Windows again. It just keeps bringing up the text and links to install even though it is installed already and switched on. Plus I have checked the page settings and it says allow for Flash Player but it still goes around and around to the same page saying it is disabled in spite of the extension being on. The page where the add to Opera button is just keeps saying checking....
__________________
*****************************************

Clear FT Cache
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Adobe Flash Player Settings Manager (2nd tab from the right to delete all sites)
http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html

Friends don't let friends boot from hard drives!
Reply With Quote
  #4066  
Old Aug 14 2020, 05:43 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,935
Default

Quote:
Originally Posted by Qivis View Post
Flash player enabler extension is not working in Opera now that I have set up Windows again. It just keeps bringing up the text and links to install even though it is installed already and switched on. Plus I have checked the page settings and it says allow for Flash Player but it still goes around and around to the same page saying it is disabled in spite of the extension being on. The page where the add to Opera button is just keeps saying checking....
Hi Qivis,
Try uninstalling and then reinstalling the Flash Enabler.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #4067  
Old Aug 14 2020, 05:50 PM
Qivis Qivis is offline
 
Join Date: May 14 2012
Posts: 739
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Qivis,
Try uninstalling and then reinstalling the Flash Enabler.
Tried doing that without getting it from the Farm Town page itself and it still says the same thing over and over. The Adobe Flash Player settings page to delete all pages does the same thing. Both pages work as they should on both Edge and Chrome, but not on Opera. So I am going to see if something is wrong with the Flash Player installation itself.
__________________
*****************************************

Clear FT Cache
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Adobe Flash Player Settings Manager (2nd tab from the right to delete all sites)
http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html

Friends don't let friends boot from hard drives!

Last edited by Qivis; Aug 14 2020 at 05:56 PM.
Reply With Quote
  #4068  
Old Aug 14 2020, 05:57 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,935
Default

Quote:
Originally Posted by Qivis View Post
Tried doing that without getting it from the Farm Town page itself and it still says the same thing over and over.
Hi Qivis,
Did you use the instructions in the Flash Player, cookies and pop ups thread?
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=625118


Then try uninstalling it and use the link from the forums and see if that will work. Maybe save the download first rather than running it directly from the link.

Beyond that I don't have a solution for you. All the mods use Chrome or Firefox.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Aug 14 2020 at 06:02 PM.
Reply With Quote
  #4069  
Old Aug 14 2020, 06:09 PM
Qivis Qivis is offline
 
Join Date: May 14 2012
Posts: 739
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Qivis,
Did you use the instructions in the Flash Player, cookies and pop ups thread?
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=625118


Then try uninstalling it and use the link from the forums and see if that will work. Maybe save the download first rather than running it directly from the link.

Beyond that I don't have a solution for you. All the mods use Chrome or Firefox.
It was necessary to uninstall Flash Player and then re-install it but I did get it to work eventually. The other browsers were fine in part because I had accounts for them and logging in synced everything. Opera has too many issues when it comes to saving passwords accurately or I would have created an Opera account too. Thanks for the help, sir. I have put on some weight but cannot really blame Farm Town now that peasants are calling me Sir Cumference!
__________________
*****************************************

Clear FT Cache
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Adobe Flash Player Settings Manager (2nd tab from the right to delete all sites)
http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html

Friends don't let friends boot from hard drives!
Reply With Quote
  #4070  
Old Aug 15 2020, 08:28 AM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 187
Default Nothing coming up

When I go to a friends/neighbors post to work their farms, nothing is coming up offering to work them and this is SO annoying. Does it on FF, Chrome, Edge...I have done the cache cleaning, everything.....
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe, adobe flash, adobe update, archived farm, coloured dots, display, display issues, drag farm, eye, farm order, farm stats, flash, full screen, grid colours, hiding, mouse, music, normal screen, regular screen, show names, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:50 AM.