Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > General Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Feb 01 2019, 03:38 PM
Mosfun Mosfun is offline
 
Join Date: Dec 26 2015
Location: Pennsylvania
Posts: 4
Default

The sell to neighbor option, worked once for me today, but no one else got the requests. I think it has a glitch. I ran the memcache and reloaded and that is when it worked, on one neighbor.
Reply With Quote
  #12  
Old Feb 01 2019, 03:44 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,131
Default

Quote:
Originally Posted by Mosfun View Post
The sell to neighbor option, worked once for me today, but no one else got the requests. I think it has a glitch. I ran the memcache and reloaded and that is when it worked, on one neighbor.
Hi Mosfun

The developers are working on this problem.

Raul posted the following in the New Release thread:

Known Issues:

- The "Sell Products To" option in the Neighbors Bar does not work 100% of the time
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #13  
Old Feb 01 2019, 08:50 PM
Aussie Rae Aussie Rae is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 05 2009
Posts: 1,011
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

not working even 1% of the time for me...... yet... lol
Reply With Quote
  #14  
Old Feb 02 2019, 07:46 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,771
Default

Update from the New Release :

Post Release Updates - February 1st, 10:40PM

- The "Sell Products To" option in the Neighbors Bar should work fine now, please report if this is not the case

- The Dutch Restaurant will be released early next week
Reply With Quote
  #15  
Old Feb 04 2019, 08:44 AM
meirwen59@aol.com meirwen59@aol.com is offline
 
Join Date: Jan 06 2011
Posts: 49
Default

This factory upgrade( Pasta Factory) seems worthless as it is a coin one , available to buy at a low level of of playing= level 54 , so I really do not class this as having high demand items. I presume high demand means hard to obtain , so upgrading Farm Cash facilities would be of much better use to so many more farmers. Needless to say I will not be participating in this feature, as it is so time consuming and of no real value in factory randomly chosen.
Reply With Quote
  #16  
Old Feb 04 2019, 09:45 AM
Qivis Qivis is offline
 
Join Date: May 14 2012
Posts: 707
Default

At least 1 of my neighbors has his juice factory chosen as the Super facility, but he does not even HAVE the juice factory. So the graphics show the coffee factory goods since he does have that and it was his previous one. So I guess you could say he has Java juice showing!
__________________
*****************************************

Clear FT Cache
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Adobe Flash Player Settings Manager (2nd tab from the right to delete all sites)
http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html

Friends don't let friends boot from hard drives!
Reply With Quote
  #17  
Old Feb 05 2019, 04:26 PM
dell466 dell466 is offline
 
Join Date: Mar 26 2014
Location: London Ontario Canada
Posts: 43
Default

I don't understand why players are refusing to accept free products from the super facility option. Come on players, read the updates. Free means no cost to whoever accepts, My best guess is that they do not bother to read the updates.
Reply With Quote
  #18  
Old Feb 05 2019, 04:29 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,657
Default

Quote:
Originally Posted by dell466 View Post
I don't understand why players are refusing to accept free products from the super facility option. Come on players, read the updates. Free means no cost to whoever accepts, My best guess is that they do not bother to read the updates.
Hi Dell,
I moved your post to the General Feedback subject thread about the super facility since you are not posting a question or problem that we can solve for you.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #19  
Old Feb 05 2019, 07:04 PM
sestree sestree is offline
 
Join Date: May 02 2010
Posts: 71
Default

I realize it might take a bit to get "up and running" as it were, but I've tried selling (giving away actually) at the marketplace and get nothing. Send the offer and no response/no reply/nada. Just Total Silence. Have I sent the offer and it was ignored? Have they declined? No information. It *is* better among my farmer friends but still I often send offer and *cue the crickets* ....... Since this isn't the suggestion section, I'll leave my opinions/ideas to myself.
Reply With Quote
  #20  
Old Feb 05 2019, 07:13 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,657
Default

Quote:
Originally Posted by sestree View Post
I realize it might take a bit to get "up and running" as it were, but I've tried selling (giving away actually) at the marketplace and get nothing. Send the offer and no response/no reply/nada. Just Total Silence. Have I sent the offer and it was ignored? Have they declined? No information. It *is* better among my farmer friends but still I often send offer and *cue the crickets* ....... Since this isn't the suggestion section, I'll leave my opinions/ideas to myself.
Hi sestree,
Raul has posted the following in the release:
Known Issues:

- We had to revert the fix to the neighbours "Sell Products To" option released on February 1st in order to research another bug related to the increase of X025 errors.


So yes it is back to what it was doing before the fix was released. The developers are working on some problems that happened when they released the fix.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:57 AM.