Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > General Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2101  
Old Oct 08 2018, 12:17 AM
TheWheezer TheWheezer is offline
 
Join Date: Mar 27 2011
Posts: 42
Default "My Quests"

Thank you very much
Reply With Quote
  #2102  
Old Oct 08 2018, 08:58 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 11,115
Default

Quote:
Originally Posted by TheWheezer View Post
Thank you very much

You are very welcome
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #2103  
Old Dec 16 2018, 04:29 PM
Adelaide123 Adelaide123 is offline
 
Join Date: Sep 23 2017
Posts: 2
Default Quests

I love the game and I do understand they want you to spend some money on it, but why is it that I have had four quests in a row where you have to purchase something to complete it. Is that the new norm?
Reply With Quote
  #2104  
Old Dec 16 2018, 05:12 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,724
Default

Quote:
Originally Posted by Adelaide123 View Post
I love the game and I do understand they want you to spend some money on it, but why is it that I have had four quests in a row where you have to purchase something to complete it. Is that the new norm?
Hi Adelaide,
I moved your post to the feedback thread about quests.
The quests are chosen randomly by the servers and it is just that you have been unlucky to get 4 in a row using facilities you don't own. The server selecting your quests does not know what facilities your own or don't own.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2105  
Old Dec 22 2018, 07:23 PM
Farmette Tenna Farmette Tenna is offline
 
Join Date: Oct 18 2018
Posts: 3
Default Can my quests match my level?

I have quests that require me to have facilities that are several levels above my current level. I know from reading in the forums that quests are randomly assigned, but wouldn't it be more fun and fulfilling if the quests at least were a little less random in assignment of requirements that are impossible to fill? For instance, currently I have two quests I can't complete because they require I own facilities that I haven't reached the correct level yet to purchase them. That defeats the purpose of my being able to complete the quest. Sure, I have no choice but to ignore the quest, but it's irksome to say the least. The point of playing a game is to complete the task at hand, which can't happen because I'm not at level to do so. So, my feedback for quests would be to fix it so the quests are more level friendly to the players working on them. Maybe set tiers for them or something like that. Make them more fun for everybody. I'm sure you can come up with some way to make them more entertaining and still make money from them Thanks for reading/listening.
Reply With Quote
  #2106  
Old Dec 22 2018, 07:29 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,724
Default

Quote:
Originally Posted by Farmette Tenna View Post
I have quests that require me to have facilities that are several levels above my current level. I know from reading in the forums that quests are randomly assigned, but wouldn't it be more fun and fulfilling if the quests at least were a little less random in assignment of requirements that are impossible to fill? For instance, currently I have two quests I can't complete because they require I own facilities that I haven't reached the correct level yet to purchase them. That defeats the purpose of my being able to complete the quest. Sure, I have no choice but to ignore the quest, but it's irksome to say the least. The point of playing a game is to complete the task at hand, which can't happen because I'm not at level to do so. So, my feedback for quests would be to fix it so the quests are more level friendly to the players working on them. Maybe set tiers for them or something like that. Make them more fun for everybody. I'm sure you can come up with some way to make them more entertaining and still make money from them Thanks for reading/listening.
Hi Tenna,
If you want to make a suggestion to change something in the game please post it in the Suggestions section where we organize them by subject for the developers to see, rather than Feedback. You can not start a new thread there, but you can reply to one that fits your suggestion.


The quest are assigned randomly and does not know what level you are or what facilities you own.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2107  
Old Jan 07 2019, 02:10 PM
FVSH-Katie's Avatar
FVSH-Katie FVSH-Katie is offline
 
Join Date: May 23 2009
Location: Wisconsin
Posts: 4
Default

A couple of times now, harvested quest crops do not show in the quest. They aren't applied, even though they were planted AFTER the quest is started and are harvested by guest workers. Do I have to harvest them myself? What is going on? Am I missing something?
Reply With Quote
  #2108  
Old Jan 07 2019, 02:15 PM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,268
Default

Quote:
Originally Posted by FVSH-Katie View Post
A couple of times now, harvested quest crops do not show in the quest. They aren't applied, even though they were planted AFTER the quest is started and are harvested by guest workers. Do I have to harvest them myself? What is going on? Am I missing something?
Hi FVSH-Katie,

Yes you need to harvest them yourself. They do not count if someone else does them for you.
Reply With Quote
  #2109  
Old Jan 07 2019, 02:31 PM
FVSH-Katie's Avatar
FVSH-Katie FVSH-Katie is offline
 
Join Date: May 23 2009
Location: Wisconsin
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
Hi FVSH-Katie,

Yes you need to harvest them yourself. They do not count if someone else does them for you.
Well, that seems to defeat the purpose of the game. But oh well. Thanks...it would be nice if this was clear in the instructions of the quests themselves.
Reply With Quote
  #2110  
Old Jan 07 2019, 02:37 PM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,268
Default

Quote:
Originally Posted by FVSH-Katie View Post
Well, that seems to defeat the purpose of the game. But oh well. Thanks...it would be nice if this was clear in the instructions of the quests themselves.
Hi FVSH-Katie,

If you wish to make a suggestion on this you can do so in the suggestions area of the forum where all ideas for the game are gathered for the developers to see.

Should you need any more information on either of the quest types or lifelines for the regular quests you will find that in the Game Guide....
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=489690
Reply With Quote
Reply

Tags
don't own facilities, farmcash claim, lifeline, quest, quests, rip-off, timer problems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:00 PM.