Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old Jun 14 2013, 07:43 AM
Beth Perry Beth Perry is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 18 2009
Posts: 6
Default

Thanks so much!!! Love the new sorting (crops vs trees) and especially the better output for the metal mills. For those who gripe: buy more mineral mines and open pit mines. I have 5 metal mines and 4 open pit mines and have way more supplies than I need for 5 metal mills!!!!!!
Overall, a great update, thanks Raul and Dev's!!!
  #32  
Old Jun 14 2013, 07:48 AM
Tony D's Avatar
Tony D Tony D is offline
 
Join Date: Sep 21 2009
Location: True Blue Aussie
Posts: 10,808
Default

Quote:
Originally Posted by FCM View Post
Facility manager and opening note envelope crashes FT. Where are the new Turbo loading tools???
Hi, what is happening with the Facility Manager , I just tested mine and it seems to be working ok .

As far as the Turbo Tools go, the developers , to the best of my knowledge , never said they would release new Turbo Tools with every release.
  #33  
Old Jun 14 2013, 07:49 AM
Molly Mew's Avatar
Molly Mew Molly Mew is offline
 
Join Date: Jun 05 2009
Location: Manchester, UK
Posts: 8,939
Default

Thanks Raul
  #34  
Old Jun 14 2013, 07:51 AM
bluehair bluehair is offline
 
Join Date: Sep 04 2009
Location: New Zealand
Posts: 289
Default

my crops and stuff keep dissapearing and when I try to click the red x it wont let me
__________________
my farms are the names of the Greek Alphabet.
farming since March 24 2009
  #35  
Old Jun 14 2013, 07:56 AM
Blk_chic's Avatar
Blk_chic Blk_chic is offline
 
Join Date: Aug 22 2009
Location: Billings, Montana
Posts: 1
Default

Thank you for the new update that didn't include another increase in the levels! I'm having a hard time just keeping up and I've lost a lot of neighbors who just gave up trying to make it to the top level.
  #36  
Old Jun 14 2013, 07:59 AM
FarmerMcLashwood's Avatar
FarmerMcLashwood FarmerMcLashwood is offline
 
Join Date: Dec 30 2010
Location: Stalybridge, UK
Posts: 378
Unhappy

[quote=Tony D;5579378]Hi, what is happening with the Facility Manager , I just tested mine and it seems to be working ok .

Sorry Tony but the facility Manager DOES NOT WORK. It opens ok but you can't harvest the animal sheds (haven't tried loading facs yet) just get error X025
  #37  
Old Jun 14 2013, 08:00 AM
1fritz 1fritz is offline
 
Join Date: Sep 06 2009
Posts: 455
Default

Thank you Raul. The new up date looks great as always. Off to try it out and get farm 29.

Fritz
  #38  
Old Jun 14 2013, 08:13 AM
FCM FCM is offline
 
Join Date: Jul 14 2012
Posts: 95
Default

Quote:
Originally Posted by Tony D View Post
Hi, what is happening with the Facility Manager , I just tested mine and it seems to be working ok .

As far as the Turbo Tools go, the developers , to the best of my knowledge , never said they would release new Turbo Tools with every release.
It gives this message "Error Saving Data. Error X025 Click the green tick to reload game"

If you wait and not click the green tick, it opens up totally empty. I had a lot of products in there and it appears I've lost billions of coins worth of ingredients, etc.

Last edited by FCM; Jun 14 2013 at 08:17 AM.
  #39  
Old Jun 14 2013, 08:23 AM
Tony D's Avatar
Tony D Tony D is offline
 
Join Date: Sep 21 2009
Location: True Blue Aussie
Posts: 10,808
Default

[quote=FarmerMcLashwood;5579402]
Quote:
Originally Posted by Tony D View Post
Hi, what is happening with the Facility Manager , I just tested mine and it seems to be working ok .

Sorry Tony but the facility Manager DOES NOT WORK. It opens ok but you can't harvest the animal sheds (haven't tried loading facs yet) just get error X025
Quote:
Originally Posted by FCM View Post
It gives this message "Error Saving Data. Error X025 Click the green tick to reload game"

If you wait and not click the green tick, it opens up totally empty. I had a lot of products in there and it appears I've lost billions of coins worth of ingredients, etc.
Hi, which servers are you on ? I just harvested my animal buildings and loaded the facilities.
  #40  
Old Jun 14 2013, 08:27 AM
FCM FCM is offline
 
Join Date: Jul 14 2012
Posts: 95
Default

I'm on WF7
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.