Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > General Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old Jan 06 2011, 05:25 PM
SueW170's Avatar
SueW170 SueW170 is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jan 31 2010
Location: Oregon the US
Posts: 1,073
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by Tony D View Post
I reckon you need another 30 Sue...
I think you're right, Tony. I'm working up to that number now. May need the air freshener factory soon to freshen up the air over farm 6 LOL
Reply With Quote
  #22  
Old Jan 16 2011, 12:52 PM
Jailnurse's Avatar
Jailnurse Jailnurse is offline
 
Join Date: Nov 05 2009
Location: Ventura County, California
Posts: 14
Default

I just did a quick test on a farm to see if the game does indeed give double the harvest. I harvested 50 fields of wheat and the stone mill only saw 50 units. When does the game calculate the double harvest? I'm concerned because when I harvest the blue save button goes off every other field. Am I not giving the buffer time to save? I ask this question now after 8+months of fertilizing. AAUUGGHH!
Reply With Quote
  #23  
Old Jan 16 2011, 01:04 PM
Jailnurse's Avatar
Jailnurse Jailnurse is offline
 
Join Date: Nov 05 2009
Location: Ventura County, California
Posts: 14
Default

Okay, did another test allowing the blue save to finish each time. This time harvested 160 fields, again stone windmill only saw the 160. Am I missing something here?
Reply With Quote
  #24  
Old Jan 16 2011, 01:26 PM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,798
Default

Quote:
Originally Posted by Jailnurse View Post
Okay, did another test allowing the blue save to finish each time. This time harvested 160 fields, again stone windmill only saw the 160. Am I missing something here?
Flour is of a ratio of 2 fields to 1 bag of flour, so in order to get the 160 bags of flour, 320 fields worth of wheat would have gone into the mill to produce it. Therefor it is doubled harvest
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

Trouble loading your game? Clear your browser & Macromedia cache files as most issues can be cured by performing this regular maintenance!

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #25  
Old Jan 16 2011, 01:34 PM
Jailnurse's Avatar
Jailnurse Jailnurse is offline
 
Join Date: Nov 05 2009
Location: Ventura County, California
Posts: 14
Default

Okay, that makes sense. Probably I knew that at one point! Thanks!
Reply With Quote
  #26  
Old Jan 16 2011, 01:36 PM
Jailnurse's Avatar
Jailnurse Jailnurse is offline
 
Join Date: Nov 05 2009
Location: Ventura County, California
Posts: 14
Default

Rob, can you answer why the blue save goes off and on when harvesting, plowing etc? Do I need to pause and let the save finish? Thanks again.
Reply With Quote
  #27  
Old Jan 16 2011, 01:47 PM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,798
Default

Quote:
Originally Posted by Jailnurse View Post
Rob, can you answer why the blue save goes off and on when harvesting, plowing etc? Do I need to pause and let the save finish? Thanks again.
It's just saving as you're going, everytime the blue light comes on, it's saving something to the server. kinda like your hard drive light
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

Trouble loading your game? Clear your browser & Macromedia cache files as most issues can be cured by performing this regular maintenance!

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #28  
Old Jan 19 2011, 09:51 AM
Dan OConnor Sr Dan OConnor Sr is offline
 
Join Date: Dec 17 2009
Posts: 5
Default How to Fertilize all Farms

Can you tell me how I can Fertilize all 7 of my Farms. It's only letting me do 3.
Reply With Quote
  #29  
Old Jan 19 2011, 09:54 AM
Dan OConnor Sr Dan OConnor Sr is offline
 
Join Date: Dec 17 2009
Posts: 5
Default

enough to do 4 farms


Can you tell me how I can Fertilize all 7 of my Farms. It's only letting me do 3.
Reply With Quote
  #30  
Old Jan 19 2011, 05:01 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,753
Default

How much fertilizer do you have?
What message are you getting when you try to fertilized the other farms?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
4x4 tools, combine, cost, expensive, farm cash, farm town cash, fork lift, harvest/plow/sow, store all, tools

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.