Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old Jan 08 2014, 03:37 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,943
Default

Quote:
Originally Posted by BABANAN View Post
Ok, thanks so much, feel like a dummby!!!

You're very welcome!!
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #22  
Old Jan 08 2014, 04:19 PM
iceberg iceberg is offline
 
Join Date: Apr 14 2012
Location: Ireland
Posts: 92
Default

My friend just reached her dan degree but when she went to share it there was no share button, what has happened please!
Reply With Quote
  #23  
Old Jan 08 2014, 05:21 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,728
Default

Quote:
Originally Posted by iceberg View Post
My friend just reached her dan degree but when she went to share it there was no share button, what has happened please!
Trying to answer questions like this second hand is not a good way to get the correct information to the person. Please ask her to come to the forums and post what the problem is so we can communicate directly.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #24  
Old Jan 11 2014, 02:05 PM
EJA's Avatar
EJA EJA is offline
 
Join Date: May 22 2011
Posts: 11
Default I can't start a post of my own Fish Bait Problem 2014

My fish plant has not worked for month. It doesn't put the bait where it should now when I accept gifts of bait the are going into storage to sell. Need bait problem fixed. If I can't get gift's I run out of bait. Help

Also it says I have a product bonus but the screen doesn't show and this can be on the first bonus of the day also if you load facilities too fast since the bonus shows up so slow it can lose a bonus from the facility.
__________________
Reply With Quote
  #25  
Old Jan 11 2014, 02:15 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,728
Default

Quote:
Originally Posted by EJA View Post
My fish plant has not worked for month. It doesn't put the bait where it should now when I accept gifts of bait the are going into storage to sell. Need bait problem fixed. If I can't get gift's I run out of bait. Help

Also it says I have a product bonus but the screen doesn't show and this can be on the first bonus of the day also if you load facilities too fast since the bonus shows up so slow it can lose a bonus from the facility.
If you have bait in your storage go to the market and sell it. That is a left-over from a glitch a long time back. You should get all bait going to your waters after you sell that off.
Also if you have the fishing tackle shop make sure that bait is unchecked in there. That would use your bait up if you were loading it in that service.
Lastly try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close it and your farm, then clear your browser cache and close your browser.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #26  
Old Jan 11 2014, 04:03 PM
KnightRider's Avatar
KnightRider KnightRider is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Oct 30 2009
Posts: 3,414
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
If you have bait in your storage go to the market and sell it. That is a left-over from a glitch a long time back. You should get all bait going to your waters after you sell that off.
Also if you have the fishing tackle shop make sure that bait is unchecked in there. That would use your bait up if you were loading it in that service.
Lastly try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close it and your farm, then clear your browser cache and close your browser.
I had some bait in storage from a bonus and I was going to go to the store to sell it, but first I decided to go the my service facility and fill it up before, then when I went to the store to sell the bait in the store it was gone. It looks like when I filled up the service facility it used what was in storage first, then took it out of the water to fill the rest of the facility. So if that is so then it might not be a good idea to sell the bait in storage if someone has the service facility so that it takes it out of the storage first.

EDIT: If someone has the Fishing Tackle Shop service Facility, DO NOT sell the bait in your storage, I posted a bonus for the Freshwater bait, 5th Dan and my neighbor received 829 in her storage and she had 1,338,292 in her water. Then she went into her Fishing Tackle Shop and could only put in 3 batches to fill up that item and 3 batches of 250 would be 750 bait, after she started those 3 batches she looked in her water and it still showed 1,338,292 and in her storage it showed 79 bait left out of the 829 it showed earlier, so it took the bait from her storage to fill up her facility first, if there wasn't enough in her storage then it would have taken the rest out of her water. So I would keep the bait in storage to use in the service facility.
__________________


My Server: WF-36 on Windows 8
Primary Browser: Chrome

To contact Support: Click Here.

Information on how to post a link to your farm: Click Here.

Information on how to clear several browser's cache: Click Here.

If you have a question please post them in the open forum and not in a private message or visitor message, unless it is in response to a private message. Thank you.

Last edited by KnightRider; Jan 11 2014 at 04:28 PM.
Reply With Quote
  #27  
Old Feb 02 2014, 12:09 PM
baw149 baw149 is offline
 
Join Date: Jan 28 2011
Location: Ocala
Posts: 1
Angry Bait disappearing

Every time I accept bait for gifts and put them in storage, if I don't use it during that session it is almost completely GONE the next time I log in.

Why is my bait disolving???????????????

Betty
Reply With Quote
  #28  
Old Feb 02 2014, 12:18 PM
ninnybopper ninnybopper is offline
 
Join Date: Jul 22 2010
Posts: 4
Default

same here
Reply With Quote
  #29  
Old Feb 02 2014, 01:06 PM
dnana's Avatar
dnana dnana is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Nov 23 2009
Location: Northwood OH
Posts: 416
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Again, if you have the Tackle Shop facility, the bait will go there first if you have the boxes ticked to fill them. You should not have any bait in your storage at all, that was a glitch a long time ago that has been fixed, but you have to sell what you have in storage for the baits to start acting right. Sell what you have in storage and unclick the bait boxes in the Tackle Shop, then all of your bait from any source should go into your water for fishing.
__________________
Keep Calm and Wait for a Few Days!

Server WF37, W10, Chrome.

Need help timing quests/crops/trees/dinner? Google 'Farm Report Alarm', it rocks the game!
Visit 's Farm


DB:W200, MPS:F4
Reply With Quote
  #30  
Old Feb 02 2014, 01:10 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,943
Default

Quote:
Originally Posted by baw149 View Post
Every time I accept bait for gifts and put them in storage, if I don't use it during that session it is almost completely GONE the next time I log in.

Why is my bait disolving???????????????

Betty
Quote:
Originally Posted by ninnybopper View Post
same here

Hi! adding to what dnana has stated, when you accept baits as gifts from your red box, they go to your waters not to storage. It's better to accept them one by one and not using the Store All buttom.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
Reply

Tags
bait, can't fish, coasts, fish, fish-farm, fishing, fishing boat, ponds, river, river corner, sea coasts, turbo boat, waters

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.