Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1791  
Old Jan 11 2018, 09:08 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,943
Default

Quote:
Originally Posted by Farmer_Susan View Post
I bought a new car for one of my trains. The train has a caboose as the last car. The context menu when I click the caboose doesn't include a "move" command so I tried using both my green and yellow hand tools. Can't get the caboose (or any other cars on the train) to highlight with either one. I think I must have forgotten - how can I move that caboose out of the way so I can attach the new car to the train?
Hi Susan

Is your train dispatched? If so you need to wait for it to finish its trip and then you will be able to move the caboose and the other cars.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1792  
Old Jan 11 2018, 09:45 AM
Farmer_Susan's Avatar
Farmer_Susan Farmer_Susan is offline
 
Join Date: Jul 27 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 853
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi Susan

Is your train dispatched? If so you need to wait for it to finish its trip and then you will be able to move the caboose and the other cars.
Ahhhhhh! Yes. That's the step I had forgotten. Thanks.
Reply With Quote
  #1793  
Old Jan 11 2018, 09:47 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,943
Default

Quote:
Originally Posted by Farmer_Susan View Post
Ahhhhhh! Yes. That's the step I had forgotten. Thanks.
You are very welcome
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1794  
Old Jan 16 2018, 04:39 PM
Momma Woods's Avatar
Momma Woods Momma Woods is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 258
Default

When train is emptied can I move it to a different farm?
Reply With Quote
  #1795  
Old Jan 16 2018, 04:42 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,728
Default

Quote:
Originally Posted by Momma Woods View Post
When train is emptied can I move it to a different farm?
Hi Momma Woods,
Yes you can. The only time you can't move a train is when it is dispatched.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1796  
Old Jan 16 2018, 05:03 PM
Momma Woods's Avatar
Momma Woods Momma Woods is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 258
Default Moving trains

ty Dear Taz D
I thought so, but that FC thing jumped in my brain lol. Probably just applies to FC animals.
Reply With Quote
  #1797  
Old Jan 16 2018, 05:10 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,728
Default

Quote:
Originally Posted by Momma Woods View Post
ty Dear Taz D
I thought so, but that FC thing jumped in my brain lol. Probably just applies to FC animals.
Hi Momma Woods,
I am not sure what you are talking about FC thing?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1798  
Old Yesterday, 08:24 AM
Vivienne57 Vivienne57 is offline
 
Join Date: Jul 28 2009
Posts: 194
Default Can't send train boosts

Hi there, just letting you know that I am unable to send train boost to my neighbours. First I couldn't return gifts now it's the trains. Done the usual, cleared memocache and other stuff. I have Computer Cleaner which automatically cleans out everything when I exit FB. Restarted FT but no joy. I am using Google Chrome. Thanks
Reply With Quote
  #1799  
Old Yesterday, 12:57 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,728
Default

Quote:
Originally Posted by Vivienne57 View Post
Hi there, just letting you know that I am unable to send train boost to my neighbours. First I couldn't return gifts now it's the trains. Done the usual, cleared memocache and other stuff. I have Computer Cleaner which automatically cleans out everything when I exit FB. Restarted FT but no joy. I am using Google Chrome. Thanks
Hi Vivienne,
The missing neighbor lists is not a cleaning problem. Please use the instructions in the following link for Chrome to add the exception sites for 3rd party cookies and pop ups:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=625118

If those are not allowed then you will not get the lists of neighbors from Facebook.

If they are allowed then check to see how many friends you have that play Farm Town as Facebook has limited the amount you can have. We think the current level is about 250.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, boosting, can't boost, dispatch train, facility work, long cars, neighbors, trains, two 10-car trains, working friends' posts.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.