Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #491  
Old Feb 01 2018, 03:24 PM
ckpeer@gmail.com ckpeer@gmail.com is offline
 
Join Date: Jun 12 2009
Location: Lakes Region, New Hampshire
Posts: 274
Default Where is link for memcache?

As very busy player, I find that I need to periodically clean my FT account using the memcache link. The primary indicator that I need to do this is the slowdown of my computer in this game. In the past it has been easily obtained in the forum. I used to go to Mary Marcel's posts where she always had a link to memcache. I found the link online (https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached) but when I enter this link, all that happens is that my FT page is reloaded. I do not get the usual page indicating that my memcache has been cleared. ?? Thanks for your help.
Reply With Quote
  #492  
Old Feb 01 2018, 03:33 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,088
Default

Quote:
Originally Posted by ckpeer@gmail.com View Post
As very busy player, I find that I need to periodically clean my FT account using the memcache link. The primary indicator that I need to do this is the slowdown of my computer in this game. In the past it has been easily obtained in the forum. I used to go to Mary Marcel's posts where she always had a link to memcache. I found the link online (https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached) but when I enter this link, all that happens is that my FT page is reloaded. I do not get the usual page indicating that my memcache has been cleared. ?? Thanks for your help.
Hi ckpeer,
That is because that is a truncated link and does not take you to the memcache clearing.

Here is a correct link:
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Run it and then bookmark it in your browser.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #493  
Old Feb 01 2018, 03:54 PM
ckpeer@gmail.com ckpeer@gmail.com is offline
 
Join Date: Jun 12 2009
Location: Lakes Region, New Hampshire
Posts: 274
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi ckpeer,
That is because that is a truncated link and does not take you to the memcache clearing.

Here is a correct link:
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Run it and then bookmark it in your browser.
Thanks Taz, it worked !!
Reply With Quote
  #494  
Old Feb 03 2018, 06:21 AM
jkmyer jkmyer is offline
 
Join Date: Dec 29 2010
Posts: 105
Default

has anyone noticed that everything is very slow to load and close the last couple of days especially this morning?
Reply With Quote
  #495  
Old Feb 03 2018, 06:51 AM
StoneFace StoneFace is offline
 
Join Date: Jun 12 2010
Posts: 2,081
Default

very slow..... make that very very very slow
Reply With Quote
  #496  
Old Feb 03 2018, 07:50 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,013
Default

Quote:
Originally Posted by jkmyer View Post
has anyone noticed that everything is very slow to load and close the last couple of days especially this morning?
Quote:
Originally Posted by StoneFace View Post
very slow..... make that very very very slow
Hi jkmer and Stoneface,

I have moved your post to the thread for game running slow. Is it any particular thing that is running slow?

Please see the first post on the first page and also the following post so you can check things from your end and try the server tests.
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=352666
Reply With Quote
  #497  
Old Feb 03 2018, 08:48 AM
StoneFace StoneFace is offline
 
Join Date: Jun 12 2010
Posts: 2,081
Default

the slowest for me has been the opening of Farm Stats.

Many time in the last couple days, the page will open, but the pictures will take forever to appear.....usually the first one only, and then a long delay for others to start to appear. I have had to "X" out of FB all together and start over.

I know I have a lot on the farms but I do not place buildings over trees over crops etc. Everything stands on its own pixel
Reply With Quote
  #498  
Old Feb 03 2018, 09:48 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,013
Default

Quote:
Originally Posted by StoneFace View Post
the slowest for me has been the opening of Farm Stats.

Many time in the last couple days, the page will open, but the pictures will take forever to appear.....usually the first one only, and then a long delay for others to start to appear. I have had to "X" out of FB all together and start over.

I know I have a lot on the farms but I do not place buildings over trees over crops etc. Everything stands on its own pixel
Hi StoneFace,

Thank you for your information

I tried Farm Stats and got a huge slow down as well and eventually gave up closed the tab with the farm open and reloaded. We have let the developers know about this as well.

By any chance have you also had a problem with the Show Work Info either from the Show Names in the grid top left or when using it to hire at market?

Are both your accounts in your signature having the problem? If not which one?

Last edited by Tiger Laybourne; Feb 03 2018 at 10:02 AM.
Reply With Quote
  #499  
Old Feb 03 2018, 11:37 AM
StoneFace StoneFace is offline
 
Join Date: Jun 12 2010
Posts: 2,081
Default

Yes, both are having the same issue, one on WF36, one on WF37.

I most often hire at the market.... giving the work to lower levels. I have not had any complaints from them other than the occasional player who admits to using older and slower computers.

When I get hired (nice change of pace for me), I do notice a slight, very slight, delay in going from farm to farm and collecting bonuses.....but nothing like trying to load the Farm Stats

As I post this the farm stats page is opening without undo delay. And I have not noticed any delays in Show Work that I can remember..... but then I do not open that page very often
Reply With Quote
  #500  
Old Feb 03 2018, 11:59 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,013
Default

Quote:
Originally Posted by StoneFace View Post
Yes, both are having the same issue, one on WF36, one on WF37.

I most often hire at the market.... giving the work to lower levels. I have not had any complaints from them other than the occasional player who admits to using older and slower computers.

When I get hired (nice change of pace for me), I do notice a slight, very slight, delay in going from farm to farm and collecting bonuses.....but nothing like trying to load the Farm Stats

As I post this the farm stats page is opening without undo delay. And I have not noticed any delays in Show Work that I can remember..... but then I do not open that page very often
OK Stoneface, thanks for your additional information
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash plugin crash, farmtown too slow, flash player, shockwave, shockwave plug-in, slow, slow game

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:50 PM.