Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #601  
Old Dec 12 2018, 07:37 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 7,268
Default

Quote:
Originally Posted by Kendra73 View Post
I am trying to buy white rabbits and the store will not let me buy it. I click on the animals tab and try typing white rabbits and it won't change off of crops. No other tabs I try clicking appear to be working either.
Hi Kendra73,

I have moved your post to the thread about animals.

Close the game then reload and try again.

If that does not help try clearing your FT memcache. To do that Click Here. A window will open with a list of "unsetting", that is the memcache being cleared. Close that window and FT if you have it open in another window. Then reload and try again.
Reply With Quote
  #602  
Old Dec 16 2018, 01:49 AM
amanda1955 amanda1955 is offline
 
Join Date: Aug 16 2009
Location: Bendigo, Aust
Posts: 126
Default

I just moved my animal facilities from 2 farms to another , 2 other farms, after harvesting them put them in storage then put them on the other farms plus animals , now it is showing both new farms ready to harvest but they are not I put them on 3 and 7 from 29 and 36
Reply With Quote
  #603  
Old Dec 16 2018, 10:54 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 11,114
Default

Quote:
Originally Posted by amanda1955 View Post
I just moved my animal facilities from 2 farms to another , 2 other farms, after harvesting them put them in storage then put them on the other farms plus animals , now it is showing both new farms ready to harvest but they are not I put them on 3 and 7 from 29 and 36

Hi amanda

Sorry for the delay to get back to you.

I'm not sure but it probably works like the way when you purchase a new animal shed and fill it with animals. If you check the Facility manager, that shed will show Ready to harvest, but if you go to the farm, the shed will show up the time you have to wait till it will be ready to harvest.

You can try the memcache, link below, to see if it works for you. Click in the link and a new window will open with a short list of unsettings. Close that window and your farm if it was open in another tab. Then reopen your farms and check your animal sheds.

https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

If that doesnt work for you, then wait till the time showing up on the farms, harvest them and see if that corrects the problem.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #604  
Old Dec 21 2018, 01:52 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,724
Default

Quote:
Originally Posted by litleone71 View Post
For some reason when I click on my farm names, the option to make it a quest farm does not come up. I thought I read somewhere that there are stipulations to being able to do that but I'm not sure. How can I make farms a quest farm? Thank you.
Hi Litleone,
I moved your post to the subject thread about animals as the quest farm is about the animals.

The information you need to make a farm a quest farm is in the following post in the Game Guide chapter about the animal tools:
http://www.slashkey.com/forum/showth...70#post5660570
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #605  
Old Jan 07 2019, 07:41 PM
GSmurf GSmurf is offline
Master Farmer ( Level 18 )
 
Join Date: Jan 07 2019
Location: Canada
Posts: 1
Farmer Since: Nov 03 2018
Level:
Trophies: 4
XP:
Cool help

Quote:
Originally Posted by g-reg2 View Post
quests coming soon
I know this is wrong place, but can't find where to post question/problem. chedcked key to display animals. they are there. but I am trying to buy ordinary cows...they do not show up in my store.
__________________

Visit Grandma Smurf's Farm


DB:W200, MPS:F3
Reply With Quote
  #606  
Old Jan 07 2019, 07:46 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,724
Default

Quote:
Originally Posted by GSmurf View Post
I know this is wrong place, but can't find where to post question/problem. chedcked key to display animals. they are there. but I am trying to buy ordinary cows...they do not show up in my store.
Hi GSmurf,
I moved your post to the Help & Support forum (where you need to post problems/questions) subject thread about animals.
You will find the cows in the gifts as they are not in the store. The only way to get them is to exchange gifts from your friends/neighbors for them.

Any thing you can't find in the store for trees, flowers, or animals will be in the gifts.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #607  
Old Jan 09 2019, 09:55 AM
Judy Gale Judy Gale is offline
 
Join Date: Aug 17 2018
Posts: 1
Default

my buildings that I keep my animals in I cant harvest. This has been going on for months. please help me. thank you Judy Gale
Reply With Quote
  #608  
Old Jan 09 2019, 10:23 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,724
Default

Quote:
Originally Posted by Judy Gale View Post
my buildings that I keep my animals in I cant harvest. This has been going on for months. please help me. thank you Judy Gale
Hi Judy,
Please be more specific.

What happens when you try to harvest them?

How are you trying to harvest them?
Is it all of your animal sheds or just those one a specific farm?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #609  
Old Jan 10 2019, 12:56 AM
Tishu1 Tishu1 is offline
 
Join Date: Jan 03 2019
Posts: 2
Unhappy Harvesting from Utilities

Why can't I harvest from my barns, like chickens, sheep, rabbits, etc. I click on the harvest tab but nothing happens and nothing is transferred to my storage. What am I doing wrong or that I need to do? Getting frustrated!!!
Reply With Quote
  #610  
Old Jan 10 2019, 01:08 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,724
Default

Quote:
Originally Posted by Tishu1 View Post
Why can't I harvest from my barns, like chickens, sheep, rabbits, etc. I click on the harvest tab but nothing happens and nothing is transferred to my storage. What am I doing wrong or that I need to do? Getting frustrated!!!
Hi Tishu,
I moved your post to the subject thread about animals.
Are you trying to click on the Harvest All button at the top of the Facility Manager? If so that will not work until you have purchased the tools for that function.
In your Facility Manager for each animal shed it will say Ready to Harvest in green. When it says that then you can click on the Harvest Animals button in that box. Each animal shed has a different time length between harvests. You vcan find out more on this in the Game Guide chapter 22 on Harvesting Animals:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=331654


EDIT: Part of your problem is you have the wrong animals in the Chicken Coop. You need the Hens from gifts, not the Chicken from the store. Also, you need the White Bunny from the store and not the Bunny.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Jan 10 2019 at 01:17 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
animals, cows, feathers, geese, heavy wool llama, heavy wool sheep, hen, holstien cow, horse, leghorn, llama, lost animals, peacock, pig, sheep, store animals, stuck animal, turkey

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:11 PM.