Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #3261  
Old Mar 29 2020, 10:05 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,245
Default

Quote:
Originally Posted by Dana1971 View Post
FB is letting me stay logged in, it's when I click on someone's post or anything to do with FT, it logs me out and makes me log in over, and over, and over............
Hi Dana,
There is nothing we can do on this as it is Facebook that is making you log in over and over. You need to contact Facebook about this.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3262  
Old Mar 30 2020, 04:27 PM
Dana1971 Dana1971 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 148
Default Flashing Red/Green Connection

The flashing red and green connection is back.
Reply With Quote
  #3263  
Old Mar 30 2020, 04:30 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,245
Default

Quote:
Originally Posted by Dana1971 View Post
The flashing red and green connection is back.
Hi Dana,
It is back to green. It only flashed for a few seconds.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3264  
Old Apr 08 2020, 12:33 PM
JKatz JKatz is offline
 
Join Date: May 19 2009
Location: USA
Posts: 47
Default Help me get into FT, please

Not sure what to do here. Clearing Memcache didn't work. Logging out of Facebook & returning, still no good. Any suggestions?
Attached Images
File Type: jpg 2020-04-08 (1).jpg (11.8 KB, 8 views)
__________________
Visit my farm
Reply With Quote
  #3265  
Old Apr 08 2020, 12:47 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,179
Default

Quote:
Originally Posted by JKatz View Post
Not sure what to do here. Clearing Memcache didn't work. Logging out of Facebook & returning, still no good. Any suggestions?
Hi JKatz

I moved your post to the thread about problems loading the game.

Which browser are you using? Did you try another browser to check if you get the same problem?

When you log into Facebook, is it loading ok, or it shows problems to load all the information?

Please try all suggestions given in the first post, first page of this thread, including the ones in the links.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #3266  
Old Apr 08 2020, 12:50 PM
JKatz JKatz is offline
 
Join Date: May 19 2009
Location: USA
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi JKatz

I moved your post to the thread about problems loading the game.

Which browser are you using? Did you try another browser to check if you get the same problem?

When you log into Facebook, is it loading ok, or it shows problems to load all the information?

Please try all suggestions given in the first post, first page of this thread, including the ones in the links.
I tried in Chrome. Then, I went to MS Edge & all it does is refresh like it is on a spool. It doesn't let me in even to see the error message.

Logging into FB is normal. I will go reread the OP & see if there is something I haven't tried. Thank you.
__________________
Visit my farm
Reply With Quote
  #3267  
Old Apr 08 2020, 01:29 PM
JKatz JKatz is offline
 
Join Date: May 19 2009
Location: USA
Posts: 47
Talking

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi JKatz

I moved your post to the thread about problems loading the game.

Which browser are you using? Did you try another browser to check if you get the same problem?

When you log into Facebook, is it loading ok, or it shows problems to load all the information?

Please try all suggestions given in the first post, first page of this thread, including the ones in the links.
Thanks for your help. I'm in for now (I have been having a variety of issues lately so I may be back).
__________________
Visit my farm
Reply With Quote
  #3268  
Old Apr 17 2020, 07:11 PM
jimmielounorton jimmielounorton is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Dec 06 2016
Posts: 1
Default game will not load

i can pull game up but when i hit play it says run in adobe flash plugin i tried to do that it still will not work please help thank you
Reply With Quote
  #3269  
Old Apr 17 2020, 07:18 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,245
Default

Quote:
Originally Posted by jimmielounorton View Post
i can pull game up but when i hit play it says run in adobe flash plugin i tried to do that it still will not work please help thank you
Hi jimmielounorton,
I moved your post to the Help & Support subject thread about loading problems. When you have a problem please post in this section and not in General Feedback.


What browser are you using?

Is it up to date and is the flash player plugin up to date?


Please try the suggestions in the first post of this thread including those in the links in that post.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3270  
Old Apr 18 2020, 07:31 PM
JohnAlbertini JohnAlbertini is offline
 
Join Date: Oct 08 2010
Posts: 623
Default

Having trouble loading farms when hired at the market or inn
"Shockwave flash isn't responding" repeatedly

414 request - uri too large

Last edited by Taz D; Apr 18 2020 at 07:40 PM.
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash, boost train, cannot load game, connecting to mainframe, error saving data x025, farm not loading, farm town not loading, flash player, flash player issues, green screen, loading error, loading issues, saving data, shockwave, shockwave flash, white screen, x025 error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.