Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1951  
Old Oct 24 2019, 06:02 PM
Larwin Larwin is offline
 
Join Date: Oct 13 2012
Posts: 129
Default

ok I will try myself. this doesn't happen very often. first time in a while.
Reply With Quote
  #1952  
Old Oct 25 2019, 10:34 AM
FarmersWife1965 FarmersWife1965 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Oct 27 2015
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by Larwin View Post
ok I will try myself. this doesn't happen very often. first time in a while.
Larwin, if you need another neighbor friend, I would be happy to be one! I do the ships, and I move them on several times a day. When I go on vacation (usually once a year), I close my port so ships aren't sitting there for a week, or so friends don't have to skip my port. Let me know if you want another neighbor, and I will pass my info along to you. Happy Farming!
Reply With Quote
  #1953  
Old Oct 25 2019, 10:42 AM
Larwin Larwin is offline
 
Join Date: Oct 13 2012
Posts: 129
Default

Check my post in the neighbor thread social forum. Its near the bottom of the farmtown neighbor requests. I don't know how to link it for you.
Reply With Quote
  #1954  
Old Oct 27 2019, 10:24 AM
RIAP27 RIAP27 is offline
 
Join Date: Aug 20 2009
Posts: 304
Default

I may be in the wrong spot here but I am having issues with too many neighbors not filling ships at their ports. I have replaced so many that I have a reserve list full of "untrustworthy ports and not sure how I can rectify this. I am at the 100 neighbor limit, and don't want to eliminate any and lose precious storage space. How can I get a good number of neighbors that have reliable ports? I'd like to replace ports but in my listing for that are all the ports I replaced because my ships get stuck there.
Reply With Quote
  #1955  
Old Oct 27 2019, 10:32 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,926
Default

Quote:
Originally Posted by RIAP27 View Post
I may be in the wrong spot here but I am having issues with too many neighbors not filling ships at their ports. I have replaced so many that I have a reserve list full of "untrustworthy ports and not sure how I can rectify this. I am at the 100 neighbor limit, and don't want to eliminate any and lose precious storage space. How can I get a good number of neighbors that have reliable ports? I'd like to replace ports but in my listing for that are all the ports I replaced because my ships get stuck there.
Hi Riap,
The only way you get enough neighbors that do the ships is to replace existing neighbors with some who do the ships. The limit of neighbors is determined by the database and the length of the ID numbers for your neighbors and this can not be changed.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1956  
Old Oct 27 2019, 03:44 PM
Larwin Larwin is offline
 
Join Date: Oct 13 2012
Posts: 129
Default

they need improve shipping so it does a maximum wait time not all week at one port.
Reply With Quote
  #1957  
Old Oct 27 2019, 03:51 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,926
Default

Quote:
Originally Posted by Larwin View Post
they need improve shipping so it does a maximum wait time not all week at one port.
Hi Larwin,
If you want to make a suggestion, please post it in the Suggestions section where we organize them by subject for the developers to view.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1958  
Old Oct 27 2019, 09:47 PM
RIAP27 RIAP27 is offline
 
Join Date: Aug 20 2009
Posts: 304
Default

I am trying to do that Yaz but have run into a problem. I added two new neighbors that do ships but when I go to change out a port for my new neighbors they are not showing up as candidates to replace the bad ports with. How can I refresh that list so the new neighbors show up on it?
Reply With Quote
  #1959  
Old Oct 27 2019, 09:51 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,926
Default

Quote:
Originally Posted by RIAP27 View Post
I am trying to do that Yaz but have run into a problem. I added two new neighbors that do ships but when I go to change out a port for my new neighbors they are not showing up as candidates to replace the bad ports with. How can I refresh that list so the new neighbors show up on it?
Hi Riap,
Make sure they have their port open. Try running the memcache and see if they show up.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1960  
Old Oct 28 2019, 12:47 PM
RIAP27 RIAP27 is offline
 
Join Date: Aug 20 2009
Posts: 304
Default

Thanks Taz, Can you post the lin here so I can find it? Thanks so much.
Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Riap,
Make sure they have their port open. Try running the memcache and see if they show up.
Reply With Quote
Reply

Tags
cargo ships, container, cranes, dispatch ship, logbook, pink port, port deleted, red skip port, replace port, reuse itinerary, ship rewards, ship's logbook, ships, skip port

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.