Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #301  
Old Jan 13 2018, 02:14 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,747
Default

Quote:
Originally Posted by SEG View Post
Thank you for your answer.
Here is the link, hope I did it right:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...4023&farm_ix=0
Hi SEG,
What crops keep showing zero? You may be using them up as fast as you can plant them when you load up your facilities.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #302  
Old Jan 13 2018, 03:43 PM
SEG SEG is offline
 
Join Date: Jan 13 2018
Posts: 4
Default

I wish that were the case, but that is not it. It has been like this for so long time (over a year) and it is always the same crops. Sometimes they come up with storage and then it drops to zero again (without me planting in the meantime).

The Crops that do this are:
Blue Agave
Brussel Sprout
Buckwheat
Chia
Collard Greens
Horseradish
Leek
Parsnip
Pigeon Peas
Turnip
Watercress
Wild Rice
Passion Fruit
White Beans.
Reply With Quote
  #303  
Old Jan 13 2018, 04:51 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 20,747
Default

Quote:
Originally Posted by SEG View Post
I wish that were the case, but that is not it. It has been like this for so long time (over a year) and it is always the same crops. Sometimes they come up with storage and then it drops to zero again (without me planting in the meantime).

The Crops that do this are:
Blue Agave
Brussel Sprout
Buckwheat
Chia
Collard Greens
Horseradish
Leek
Parsnip
Pigeon Peas
Turnip
Watercress
Wild Rice
Passion Fruit
White Beans.
Hi SEG,
From what we see you do not have any facilities that use those crops, so when you go to sell your non-ingredients you are selling those crops which is why they are dropping to zero. If you do not want to sell them then you need to uncheck those in the non-ingredients (for me) filter in the market.
The brussel sprouts are not used in any facility.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Jan 13 2018 at 04:55 PM.
Reply With Quote
  #304  
Old Jan 13 2018, 06:45 PM
SEG SEG is offline
 
Join Date: Jan 13 2018
Posts: 4
Default

okei

If that is right then I am happy with it.
I am going to whach out if this is the case.
Thank you very much for the help
Reply With Quote
Reply

Tags
crops, missing crops, missing flowers, missing products, missing trees, stored crops

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:46 PM.