Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2411  
Old Mar 26 2017, 03:42 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,229
Default

Quote:
Originally Posted by macwinter View Post
Hello,
I am trying to place decorations, paths, fences and flowers on my 8th farm, currently my default farm. I buy and place where it is green and it places the item and then after it loads it disappears. I don't overlap because I don't have the tools. The only ones that I place over others are the water lily and lotus. If you look at my farm I am trying to place flowers between the water and the land path. I sold a hedge to place more land path and when I cleared my cache the hedge that I sold was back and the paths had disappeared.
I see a row of Crown of Thorns is that what you were placing?
Which cache did you clear? You probably need to clear both the memcache and your browser cache. The browser cache is the one that has all the graphics. After you have cleared the caches your farm will load slower the first time as all the graphics have to be downloaded again.
Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Clearing browser cache instructions are here:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=421890
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2412  
Old Mar 26 2017, 03:56 PM
macwinter macwinter is offline
 
Join Date: Jan 12 2010
Posts: 49
Default

Thank you, after I cleared my browser cache all seems to be working again. I was clearing my memcache and things were disappearing. I had placed a row of tulips and roses between the fence and crown of thorns. I just placed them back. I am hoping they stay. Thanks again for your time.
Reply With Quote
  #2413  
Old Mar 26 2017, 03:58 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,229
Default

Quote:
Originally Posted by macwinter View Post
Thank you, after I cleared my browser cache all seems to be working again. I was clearing my memcache and things were disappearing. I had placed a row of tulips and roses between the fence and crown of thorns. I just placed them back. I am hoping they stay. Thanks again for your time.
Hi macwinter,
The browser cache is where all the graphics are, so when things disappear that is the one you need to clear.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2414  
Old Mar 26 2017, 04:09 PM
macwinter macwinter is offline
 
Join Date: Jan 12 2010
Posts: 49
Default

Nope I was wrong, things are still disappearing. I was trying to place a white fence next to the path and it disappeared as soon as it loaded. It went from zero percent to gone. I am at a loss now.
Reply With Quote
  #2415  
Old Mar 26 2017, 04:11 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,229
Default

Quote:
Originally Posted by macwinter View Post
Nope I was wrong, things are still disappearing. I was trying to place a white fence next to the path and it disappeared as soon as it loaded. It went from zero percent to gone. I am at a loss now.
Hi macwinter,
Move the path and see if it is under it. You may be trying to place too close.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #2416  
Old Mar 26 2017, 04:16 PM
macwinter macwinter is offline
 
Join Date: Jan 12 2010
Posts: 49
Default

As soon as my wheat is ready for harvest I will do that. I will remove everything and see if something is hiding under the cover. I will keep you informed, right now I am just frustrated. Thanks again.
Reply With Quote
Reply

Tags
arrange, color, delete, display, display issues, dormant farms, empty market, expand screen, extended tool bar, eye, face book, farm name change, farm order, farm stats, farm stats window, farm town wall requests, farms, fish, flash, flash player issues, flash plug-in, green screen, hiring issues, lakes, magnified farm area, magnify, market, memcache, move farm, music, organize, photos, plug-in, ponds, quest farms, questions, quests, re start game?, reset tools defaults, screen size, screen view, shockwave flash, sound, support, support needed, togle for sound, tools not showing, trees, vacation

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:15 AM.