Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #3421  
Old Aug 10 2018, 05:42 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 21,866
Default

Quote:
Originally Posted by Noel Anne View Post
Me again...there is plenty of space to place the svc facility...I can get it from the storage, but when I click to place it on the farm (instructions deleted) the msg says "cannot move item from storage to farm. Please try later" I have successfully done this in the past...just not today
Hi Noel Anne,
You can not hide anything and place a facility on top of them from storage. I am sorry but we can not help with any layering.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3422  
Old Aug 10 2018, 09:51 PM
theredheaded1 theredheaded1 is offline
 
Join Date: Oct 25 2009
Location: Las Vegas,NV
Posts: 2
Send a message via Yahoo to theredheaded1
Default Camera Problem

I have tried to get my camera to work but I keep getting that I need to authorize. Can you help me with this? Thanks so much, Laura
Reply With Quote
  #3423  
Old Aug 10 2018, 09:56 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 21,866
Default

Quote:
Originally Posted by theredheaded1 View Post
I have tried to get my camera to work but I keep getting that I need to authorize. Can you help me with this? Thanks so much, Laura
Hi Laura,
I moved your post to the subject thread about display problems. This is a known problem and the developers are aware of it. Facebook made some changes and now the camera will not post to Facebook. The developers are working to try and find a work around for this.


This is posted in the current release announcement:
Known Issues:

- A few days ago Facebook removed the possibility for apps to upload photos directly to Facebook albums, we are currently researching alternative solutions.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Aug 10 2018 at 10:05 PM.
Reply With Quote
  #3424  
Old Aug 11 2018, 10:11 AM
BABANAN BABANAN is offline
 
Join Date: Apr 23 2012
Posts: 26
Default Farmtown Game Room

When on the above, how can we see how much, for example (cow milk) we have.
Reply With Quote
  #3425  
Old Aug 11 2018, 10:19 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 21,866
Default

Quote:
Originally Posted by BABANAN View Post
When on the above, how can we see how much, for example (cow milk) we have.
Hi Babanan,
I moved your post to the subject thread about display. There are some things that still do not work in the Gameroom, though you should be able to go to your storage and change the filter to from animals and see how much milk you have.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3426  
Old Aug 11 2018, 02:35 PM
DeniseDJ DeniseDJ is offline
 
Join Date: Mar 06 2013
Location: curr Austin, TX
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
You are very welcome DeniseDJ. Thank you for coming back to let us know
of course, you are welcome. :-)
Reply With Quote
  #3427  
Old Aug 12 2018, 05:12 PM
funnybunnyelder funnybunnyelder is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Oct 10 2017
Posts: 14
Default save pictures

wont lets me take pictures of my farm ty
Reply With Quote
  #3428  
Old Aug 12 2018, 05:16 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 10,495
Default

Quote:
Originally Posted by funnybunnyelder View Post
wont lets me take pictures of my farm ty
Hi funnybunnyelder

I moved your post to Display issues.

Raul has posted the following in the New Release, August 9th

Known Issues:

- A few days ago Facebook removed the possibility for apps to upload photos directly to Facebook albums, we are currently researching alternative solutions.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #3429  
Old Today, 09:41 AM
Lene Bay Lene Bay is offline
 
Join Date: Jun 14 2009
Posts: 88
Default Black circle with white cross???

In the top of the button panel where I can change the look of my farm, see my points and level there comes a black circle with a white cross in: What does that mean? It's like "the close the site cross". I just don't understand why it's there and what to use it for.
Reply With Quote
  #3430  
Old Today, 10:04 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 21,866
Default

Quote:
Originally Posted by Lene Bay View Post
In the top of the button panel where I can change the look of my farm, see my points and level there comes a black circle with a white cross in: What does that mean? It's like "the close the site cross". I just don't understand why it's there and what to use it for.
Hi Lene Bay,
I moved your post to the Help & Support section subject about display issues.

That is not something added by Farm Town. It is a change that Chrome made and is another way for you to close from full screen down to normal screen size.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
archived farm, coloured dots, display, display issues, empty market, expand screen, eye, farm name change, farm order, farm stats, grid colours, magnify, mousewheel, move farm, music, quest farms, screen size, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:56 PM.