Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #781  
Old Jul 24 2017, 01:04 PM
Linda Marie Linda Marie is offline
 
Join Date: Mar 09 2017
Posts: 28
Default

Why is it when Hired .. And says they provide Fuel .. It still takes Fuel from us ???
Reply With Quote
  #782  
Old Jul 24 2017, 01:08 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 21,021
Default

Quote:
Originally Posted by Linda Marie View Post
Why is it when Hired .. And says they provide Fuel .. It still takes Fuel from us ???
Hi Linda Marie,
You are allowed to use ther employer's fuel only after you have run out or if you don't have fuel of your own. It was never set up to substitute the employer's fuel for yours. It was added so that new players who do not have fuel or those who run out of fuel during the hire can continue working with the larger tools of their own or are using the employer's tools to finish the job without having to resort to using the smaller tools that don't require fuel.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #783  
Old Jul 24 2017, 02:05 PM
Linda Marie Linda Marie is offline
 
Join Date: Mar 09 2017
Posts: 28
Default Thank You .. Thought I was Nuttzzzz

Got it xoxoxo
Reply With Quote
  #784  
Old Jul 25 2017, 12:58 AM
nancyq2 nancyq2 is offline
 
Join Date: Aug 23 2010
Location: St. Louis, MO USA
Posts: 62
Default

He is working his farms, I see the posts on my newsfeed. I was trying to Work facilities. and yes, he is a super neighbor.
Reply With Quote
  #785  
Old Jul 25 2017, 09:30 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 21,021
Default

Quote:
Originally Posted by nancyq2 View Post
He is working his farms, I see the posts on my newsfeed. I was trying to Work facilities. and yes, he is a super neighbor.
Hi Nancyq,
If his Facebook timeline isn't changing then you need to talk to him and Facebook about it. There is nothing we can do about that.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #786  
Old Aug 02 2017, 05:37 AM
goofyshoes goofyshoes is offline
 
Join Date: Jul 27 2009
Location: Northwest USA
Posts: 486
Default XP Issues

Just worked two farms and did not get any XP's when working them nor any XP in the bonus chest. This person was not my neighbor and I don't have anyone on my buddy list. ? any ideas on the fix?
Reply With Quote
  #787  
Old Aug 02 2017, 06:01 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 6,364
Default

Quote:
Originally Posted by goofyshoes View Post
Just worked two farms and did not get any XP's when working them nor any XP in the bonus chest. This person was not my neighbor and I don't have anyone on my buddy list. ? any ideas on the fix?
Hi goofyshoes,

I have checked your data and for the last two job completion bonuses you collected today it shows that you did earn XP for those jobs. You got 2966XP for the last one and 5840XP for the one before that.
Reply With Quote
  #788  
Old Aug 02 2017, 06:16 AM
goofyshoes goofyshoes is offline
 
Join Date: Jul 27 2009
Location: Northwest USA
Posts: 486
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
Hi goofyshoes,

I have checked your data and for the last two job completion bonuses you collected today it shows that you did earn XP for those jobs. You got 2966XP for the last one and 5840XP for the one before that.

The XP never moved on my first job. When I went to collect bonus, it did not list XP at all. I rebooted, came back, planted my fields, and then started to receive XP on the next two jobs.
Reply With Quote
  #789  
Old Aug 02 2017, 06:35 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 6,364
Default

Quote:
Originally Posted by goofyshoes View Post
The XP never moved on my first job. When I went to collect bonus, it did not list XP at all. I rebooted, came back, planted my fields, and then started to receive XP on the next two jobs.
Hi goofyshoes,

Perhaps the data did not update on your screen, but you did get the XP, reloading may have corrected whatever the issue was that caused it.
Reply With Quote
  #790  
Old Aug 07 2017, 01:49 PM
kejusa kejusa is offline
 
Join Date: Jun 03 2016
Location: Lincolnshire UK
Posts: 72
Send a message via AIM to kejusa Send a message via MSN to kejusa
Default

Hi I seem to have a problem, working for the employing farmers - i get no bonus crops. The other other point I would like to make - why aren't there more 'employers' in the markets? One can sit there for ages and don't get employed - very frustating !!!
Reply With Quote
Reply

Tags
bonus, bonus chest, coins, fish, hiring, lost bonus, lost pay, market, no payoff, no xp bonuses, show work info

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:53 PM.