Go Back   Farm Town > Social Forums > Best Farm Contests

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Sep 21 2015, 02:09 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,340
Default

Quote:
Originally Posted by billypanther View Post
sorry - it does it again - the link goes to the wrong farm - this is my farm 1 - I guess the link should be ix=24 - why does it do this ? - thanks for changing it - can't find how to edit the post
Hi billypanther

I moved your post to the Contests Help thread.

I have just fixed the link to your farm.

Your farms are linked to the forum, but when you post a farm into the contests, you need to provide the link to that specific farm. You have instructions on how to get it in the following thread

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=616838

Thank you
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #12  
Old Sep 22 2015, 02:56 PM
ALRaum ALRaum is offline
 
Join Date: Aug 30 2015
Posts: 2
Default

https://www.facebook.com/al.raum#
Reply With Quote
  #13  
Old Sep 22 2015, 03:08 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,340
Default

Quote:
Originally Posted by ALRaum View Post

Hi ALRaum

I moved your post to the Contests Help thread.

This link goes to your facebook profile, but your farm photo is set only to Friends, not to Public.

I'm not your friend, so I can't see the photo and I cant fix it for the contest. Please set your photo to Public. Thank you!
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #14  
Old Oct 06 2015, 08:40 PM
fredam fredam is offline
 
Join Date: Jan 27 2014
Posts: 19
Default 2 Farms

I have 2 farms on different accounts ( I'm so addicted ) but I would like to enter just one of my farms in the contest but when I log in it comes up with the wrong account and I can't change it to use the farm I want to ...Is there anything I can do please, Thank you .
Reply With Quote
  #15  
Old Oct 06 2015, 08:54 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 19,821
Default

Quote:
Originally Posted by fredam View Post
I have 2 farms on different accounts ( I'm so addicted ) but I would like to enter just one of my farms in the contest but when I log in it comes up with the wrong account and I can't change it to use the farm I want to ...Is there anything I can do please, Thank you .
Hi fredam,
I moved your post to the thread about contest help to better answer you. There isn't a contest open currently that you can enter. New contest will be open soon.
The way you do this is when you enter your picture then make and paste in a link to that specific farm. How to do that are in the following link:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=616838
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #16  
Old Oct 09 2015, 01:55 PM
Rivervale Rivervale is offline
 
Join Date: Aug 25 2015
Posts: 10
Default

I posted my entry for the October contest, and mistakenly put my farm info and link in the title. I cannot edit it. Please help
Reply With Quote
  #17  
Old Oct 09 2015, 01:58 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,340
Default

Quote:
Originally Posted by Rivervale View Post
I posted my entry for the October contest, and mistakenly put my farm info and link in the title. I cannot edit it. Please help
Hi Rivervale

I sent you a private message.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #18  
Old Oct 09 2015, 03:18 PM
Rivervale Rivervale is offline
 
Join Date: Aug 25 2015
Posts: 10
Default

How do I make my Farmtown Album public? I see no option, other than clicking on each photo, one at a time, and changing the audience.
Reply With Quote
  #19  
Old Oct 09 2015, 05:58 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,340
Default

Quote:
Originally Posted by Rivervale View Post
How do I make my Farmtown Album public? I see no option, other than clicking on each photo, one at a time, and changing the audience.
Hi Rivervale

Yes, it seems that is the only way. If you can set to Public some photos please?
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #20  
Old Oct 09 2015, 08:00 PM
trina531's Avatar
trina531 trina531 is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 11 2009
Location: Sun City Arizona
Posts: 214
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Talking

I would like to share how I make sure I have posted my farm correctly before I submit it.
Below your post you will see 2 options.
."Post a quick reply"
"Go to Advance"

I click on "Go to Advance" Once I am there there are two options:
"Submit Reply"
"Preview Post"
Click on the "Preview Post"
If my farm picture is there I know I am ready to post my farm. If not I go back and correct my errors.
I hope this helps.
Happy Farming
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:13 AM.