Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #161  
Old Nov 21 2018, 11:40 PM
grannygoose0655 grannygoose0655 is offline
 
Join Date: May 06 2010
Posts: 30
Default

Ok I went back and tried doing that I moved out a couple of the cars and they all connected back except the fish one still won't . The only thing I can think to do is out it in storage and use it on another farm. Thank you for all of your help.
Reply With Quote
  #162  
Old Nov 21 2018, 11:43 PM
grannygoose0655 grannygoose0655 is offline
 
Join Date: May 06 2010
Posts: 30
Default

Well I guess that won't work either...lol I already have one for each of my other trains, tomorrow I will just have to try again.

Thaqnk you so much!!
Reply With Quote
  #163  
Old Nov 22 2018, 04:47 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,309
Default

Quote:
Originally Posted by grannygoose0655 View Post
Well I guess that won't work either...lol I already have one for each of my other trains, tomorrow I will just have to try again.

Thaqnk you so much!!
Hi grannygoose0655,

Try connecting the long fish car before the long gondola car, so the gondola car is last. Although the gondola car is highlighting i don't think it's quite in the right position to get the fish car connected behind it, so try swapping them around.
Reply With Quote
  #164  
Old Nov 22 2018, 11:23 AM
KojiOrphen KojiOrphen is offline
 
Join Date: Aug 30 2011
Posts: 30
Default Problem dispatching Ultimate train on Farm 24

The system keeps telling me that I already have an Ultimate train dispatched on Farm 24. I only have 2 Ultimate trains and the other is on Farm 20. Any ideas?


NEVER MIND. I UNLOADED THE TRAIN AND THE MESSAGE WENT AWAY.


Thanks,
Koji

Last edited by KojiOrphen; Nov 22 2018 at 11:28 AM.
Reply With Quote
  #165  
Old Nov 27 2018, 02:06 AM
Palmarina Palmarina is offline
 
Join Date: Aug 15 2009
Location: Belgium
Posts: 146
Default

Hi all, I have a silly question.
Can I add an 11th long car to a train? I could not see any information on the maximum amount of long cars attached to an engine.
Reply With Quote
  #166  
Old Nov 27 2018, 05:11 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,309
Default

Quote:
Originally Posted by Palmarina View Post
Hi all, I have a silly question.
Can I add an 11th long car to a train? I could not see any information on the maximum amount of long cars attached to an engine.
Hi Palmarina,

Yes you can add all of the long cars if you wish. The limit is only that each long car has to be different, you can not add two of the same long car to the same train.
Reply With Quote
  #167  
Old Nov 27 2018, 05:57 AM
Palmarina Palmarina is offline
 
Join Date: Aug 15 2009
Location: Belgium
Posts: 146
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
Hi Palmarina,

Yes you can add all of the long cars if you wish. The limit is only that each long car has to be different, you can not add two of the same long car to the same train.

OK thanks for the info.
xxx
Reply With Quote
  #168  
Old Nov 27 2018, 06:24 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,309
Default

Quote:
Originally Posted by Palmarina View Post
OK thanks for the info.
xxx
you are welcome Palmarina
Reply With Quote
  #169  
Old Nov 28 2018, 02:25 PM
minxie63's Avatar
minxie63 minxie63 is offline
 
Join Date: Aug 13 2010
Posts: 88
Default

not sure if this is where i should post this... but i was wondering... when placing the trains on the farms, do we HAVE to have the tracks down or can we place them directly on the farms without the tracks? also, using the purple hand, can we place the trains off the sides?
Reply With Quote
  #170  
Old Nov 28 2018, 02:38 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 11,648
Default

Quote:
Originally Posted by minxie63 View Post
not sure if this is where i should post this... but i was wondering... when placing the trains on the farms, do we HAVE to have the tracks down or can we place them directly on the farms without the tracks? also, using the purple hand, can we place the trains off the sides?
Hi minxie63

You can place them directly on the farm.

About your second question, you can use the green hand to place the train out of the farm borders, but, we do not recomend to use the green hand to attach the cars as it could overlap them and the train will not work correctly.

It is better to use the yellow hand to attach cars, but it is impossible if you want to place it outside the borders.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, can't boost train, can't dispatch train, connecting train cars, dispatch train, locomotive, long cars, missing train, train, trains not working, unload train

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:52 PM.