Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > Suggestions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Apr 09 2018, 07:52 AM
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 192
Default

When we click on a production facility in the quests window, sometimes it's not possible to start production because the facility is full. Where the farmer owns more than one of those facilities, it would be useful to have the option to page through them to see if any of them have space available.
Reply With Quote
  #12  
Old Apr 14 2018, 09:01 PM
ccheney's Avatar
ccheney ccheney is offline
 
Join Date: Sep 01 2013
Posts: 429
Default

Why do we have to buy the ingredients plus the ready made product to load in a facility in co-op quests? For instance I have the Load Court Stamps co-op quest. I have to buy all the ingredients to make the stamps and then buy the stamps. Why should I spend coins to buy the ingredients when no where in the quest do I have to make the final product before I load it into a service facility. It's a waste of coins and steps to buy ingredients when we don't need to actually make the product before we load it.
Reply With Quote
  #13  
Old Apr 17 2018, 07:28 AM
susanc27 susanc27 is offline
 
Join Date: May 28 2010
Posts: 26
Default

Please consider providing the ability to Sort the chains by Type in the Facility Chain Mgr. I would like to have the Imports together and the Exports together. Thanks!
Reply With Quote
  #14  
Old Apr 18 2018, 08:29 AM
cbl456 cbl456 is offline
 
Join Date: Apr 06 2014
Posts: 45
Default Coop Quests

Would you please allow "buddies" to help non-neighbours with Stickies..
Reply With Quote
  #15  
Old Apr 21 2018, 06:58 AM
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 192
Default

With the trader helpline on the My Quests, it's really annoying not to be able to buy just the small amount of stuff you need. It would be great if we could have a better range of product quantities to sell as the current one usually means you end up buying more or less than you need.
Reply With Quote
  #16  
Old Apr 25 2018, 04:09 PM
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 192
Default

Please update the information on the "Trader" lifeline to let people know they can only buy certain items from other farmers. I get into arguments about this in the market sometimes and people can be very resistant to believing I can't sell them higher-level products.
Reply With Quote
  #17  
Old Apr 30 2018, 12:53 PM
jeannine_p's Avatar
jeannine_p jeannine_p is offline
 
Join Date: Jan 20 2016
Posts: 267
Default

a suggestion for the facility chains... right now, when i "import product from", the screen functionality is very user friendly, meaning i dont have to scroll thru, back to where i was. i click "import, it blinks, and goes on to next neighbor to import goods from. the "export products to" IS NOT like this at all, and thus is a pain... would you please consider making the "export products" function in the same way as the "import products" works in the facility chains... thanks so much!!
Reply With Quote
  #18  
Old May 13 2018, 10:05 AM
susanc27 susanc27 is offline
 
Join Date: May 28 2010
Posts: 26
Default

There was a previous suggestion for an Import All tool. I would like to request that the (eventual) Import All tool display a list of the farmers who exported to you with a count of how many products you imported. For some of my Chains, I have a LOT of farmers to choose from, so I would like to be able to give preference to the farmers choosing me for their Exports. Thanks for your consideration!
Reply With Quote
  #19  
Old May 20 2018, 12:21 PM
Alexandra_J's Avatar
Alexandra_J Alexandra_J is offline
 
Join Date: May 31 2013
Location: Cornwall, UK
Posts: 256
Default

It would be nice for us to allow our neighbours to have our stickers - as they might of used their stickers on another part of the quest or haven't got enough stickers - if we don't need them or want to use them ourselves.
__________________
Playing Farm Town Since: 16th March 2009

Town Mainframe: Chat Server 4, Farm Server w202

Browser on laptop: Chrome and/or Opera
Browser on ipad: Puffin

Farm Town Memcache: http://l1.slashkey.com/facebook/farm...lear_memcached

Link to one of my farms: http://apps.facebook.com/farmtown/pl...1959&farm_ix=0
Reply With Quote
  #20  
Old May 21 2018, 12:09 PM
Petuniaflower Petuniaflower is offline
 
Join Date: Apr 12 2012
Posts: 738
Default

Chain Facility Manager:

Could all neighbors that have something be put to the top. Or: make things smaller so all show without scrolling down.Like someone above: I have some with a good number of neighbors.And Yes: I can be lazy I would love to click without scrolling!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:16 AM.