Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old Dec 18 2013, 06:48 PM
Jean's Farm Jean's Farm is offline
 
Join Date: May 07 2009
Posts: 568
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
If you were in full screen then it won't show anything you type.

Nope not in full screen. If I started typing in Soybeans...which I wanted....it would NOT show the letters typed. The cursor would move like it was typing but did not show the letters. The store however changed from all the seeds to just soy.
Reply With Quote
  #22  
Old Dec 18 2013, 07:11 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,112
Default

Quote:
Originally Posted by Jean's Farm View Post
Nope not in full screen. If I started typing in Soybeans...which I wanted....it would NOT show the letters typed. The cursor would move like it was typing but did not show the letters. The store however changed from all the seeds to just soy.
Have you tried a different browser to see if it is a browser specific problem?
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #23  
Old Dec 19 2013, 06:59 AM
Jean's Farm Jean's Farm is offline
 
Join Date: May 07 2009
Posts: 568
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Have you tried a different browser to see if it is a browser specific problem?
No I have not. I like chrome. Things run good for me in chrome. I have problems in other browsers. I can live with it.

And I actually just went there when I saw your reply and it seems to have fixed it's self. Must have been a glitch.

Thanks for your help!!!!
Reply With Quote
  #24  
Old Jan 01 2014, 03:50 PM
Raineb Raineb is offline
 
Join Date: Sep 17 2010
Posts: 8
Default My Farm is huge help me

My farms are huge I can't work them very easy when I go back to Facebook everything is fine...how and why are they like this...
Reply With Quote
  #25  
Old Jan 01 2014, 04:40 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,112
Default

Quote:
Originally Posted by Raineb View Post
My farms are huge I can't work them very easy when I go back to Facebook everything is fine...how and why are they like this...
When you have your farms open check your zoom and make sure it is 100% and not larger. You browser will remember what size a page was last set at which is why your Facebook page is normal.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #26  
Old Jan 02 2014, 06:55 AM
Mira Mira is offline
 
Join Date: Apr 13 2009
Posts: 3
Default Crop quantities

Bring back QUANTITIES of the stored crops, dammit!
(I only wonder whose bright idea was to remove it!!!!)

Coins do not help us to see how much is left and what urgently needs to be sown!!!!
Reply With Quote
  #27  
Old Jan 02 2014, 09:25 PM
dnana's Avatar
dnana dnana is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Nov 23 2009
Location: Northwood OH
Posts: 410
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Mira, hi, where are you looking that you see the coin amounts of your crops? I still see the quantities when I click my seeder and put the crops in order with 'stored amount'. Even when you look in the store, without clicking a tool, it tells you what amount you have stored. Please tell us what you are looking at, thanks!
__________________
Keep Calm and Wait for a Few Days!

Server WF37, W10, Chrome.

Need help timing quests/crops/trees/dinner? Google 'Farm Report Alarm', it rocks the game!
Visit 's Farm


DB:W200, MPS:F4
Reply With Quote
  #28  
Old Jan 02 2014, 09:41 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 22,112
Default

Quote:
Originally Posted by Mira View Post
Bring back QUANTITIES of the stored crops, dammit!
(I only wonder whose bright idea was to remove it!!!!)

Coins do not help us to see how much is left and what urgently needs to be sown!!!!
Have had a couple people using Chrome report this. Is that the browser you are using?
Try clearing your memcache (link below). then when the page of unsetting text opens close it and your farm, then clear your browser cache and close your browser. I would retart your computer too after you do this. If that doesn't get them back try again. The others got those back after clearing a couple times.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #29  
Old Jan 04 2014, 08:03 AM
Caz39 Caz39 is offline
 
Join Date: Jun 05 2010
Posts: 1
Default My screen has shrunk

I was working on Farm Town and my screen has shrunk - it is fine on main Facebook but when I enter Farm Town it is in miniture. I can go to full screen but then I can't chat to people. I pressed see all but it still brings it up but tiny
Thanks
Reply With Quote
  #30  
Old Jan 04 2014, 08:15 AM
KnightRider's Avatar
KnightRider KnightRider is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Oct 30 2009
Posts: 3,367
Default

Quote:
Originally Posted by Caz39 View Post
I was working on Farm Town and my screen has shrunk - it is fine on main Facebook but when I enter Farm Town it is in miniture. I can go to full screen but then I can't chat to people. I pressed see all but it still brings it up but tiny
Thanks
Try pressing <ctrl> and <+> to see if it will enlarge your screen or you can go into your browser menu and increase your screen zoom from there, each browser has its own way to get into the browser menu. On Chrome you click on the 3 horizontal bars on the right hand side.
__________________


My Server: WF-36 on Windows 8
Primary Browser: Chrome

To contact Support: Click Here.

Information on how to post a link to your farm: Click Here.

Information on how to clear several browser's cache: Click Here.

If you have a question please post them in the open forum and not in a private message or visitor message, unless it is in response to a private message. Thank you.
Reply With Quote
Reply

Tags
archived farm, coloured dots, display, display issues, empty market, expand screen, eye, farm name change, farm order, farm stats, grid colours, magnify, mousewheel, move farm, music, quest farms, screen size, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:07 PM.