Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #5971  
Old Sep 21 2019, 08:28 PM
boris44 boris44 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Aug 11 2014
Posts: 24
Default

IT WORKED! , Thank you so much Taz
Reply With Quote
  #5972  
Old Sep 25 2019, 05:22 PM
bluehair bluehair is offline
 
Join Date: Sep 04 2009
Location: New Zealand
Posts: 311
Default how come the numbers are different on this one

anyone know why the amount pending is different to what is shown in the facility..I dont have any service facilities running
Attached Images
File Type: jpg different.JPG (30.5 KB, 11 views)
__________________
my farms are the names of the Greek Alphabet.
farming since March 24 2009
Reply With Quote
  #5973  
Old Sep 25 2019, 06:25 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,333
Default

Quote:
Originally Posted by bluehair View Post
anyone know why the amount pending is different to what is shown in the facility..I dont have any service facilities running
Hi bluehair

The only thing we can think about is the facility manager hadn't updated correctly at that time.

Please reload the game and check again.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #5974  
Old Sep 25 2019, 07:02 PM
bluehair bluehair is offline
 
Join Date: Sep 04 2009
Location: New Zealand
Posts: 311
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi bluehair

The only thing we can think about is the facility manager hadn't updated correctly at that time.

Please reload the game and check again.
have reloaded and the numbers are still different
__________________
my farms are the names of the Greek Alphabet.
farming since March 24 2009
Reply With Quote
  #5975  
Old Sep 25 2019, 08:14 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,944
Default

Quote:
Originally Posted by bluehair View Post
have reloaded and the numbers are still different
Hi bluehair,
I am not sure how you set up the facility manager to show only the one facility nor why the numbers pending are different as even if you set the facility manager filters to only show certain facilities the Pending amount at the top doesn't change. It should be showing everything pending in non-working, regular and service facilities as a total and changing the filters does not change that number.
Is that the only facility that has any work at all in it pending?



Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and try again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #5976  
Old Sep 25 2019, 08:56 PM
bluehair bluehair is offline
 
Join Date: Sep 04 2009
Location: New Zealand
Posts: 311
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi bluehair,
I am not sure how you set up the facility manager to show only the one facility nor why the numbers pending are different as even if you set the facility manager filters to only show certain facilities the Pending amount at the top doesn't change. It should be showing everything pending in non-working, regular and service facilities as a total and changing the filters does not change that number.
Is that the only facility that has any work at all in it pending?



Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and try again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
yes it is the only facility that has work pending on it and doing the memcache thing numbers are still different
__________________
my farms are the names of the Greek Alphabet.
farming since March 24 2009
Reply With Quote
  #5977  
Old Sep 25 2019, 08:59 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,944
Default

Quote:
Originally Posted by bluehair View Post
yes it is the only facility that has work pending on it and doing the memcache thing numbers are still different
Hi bluehair,
Then the only thing I can suggest is to contact Support about it as I am not sure why the number is different.



To contact Support click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.
http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #5978  
Old Oct 01 2019, 07:00 AM
Bobbi-Sue Bobbi-Sue is offline
 
Join Date: Mar 10 2009
Posts: 32
Default

Working neighbours posts. Several of us are having problems working neighbours posts. It will allow us to work either their regular facilities or their service facilities but not both. Several of my neighbours as well as myself am experiencing this.
Reply With Quote
  #5979  
Old Oct 01 2019, 07:50 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,915
Default

Quote:
Originally Posted by Bobbi-Sue View Post
Working neighbours posts. Several of us are having problems working neighbours posts. It will allow us to work either their regular facilities or their service facilities but not both. Several of my neighbours as well as myself am experiencing this.
Hi Bobbi-Sue,

The only thing you can do for this is check the Check the Show Times Clock in the Tool box, in the Gamewide section and look for what is showing next to Rework Facilities and Rework Service Facilities.

That clock resets to 8 hours every time you work any of your friends facilities, it does not matter who it was for.


You have 2 options:

Look in the Show Times clock and see what time it is showing next to the set that it's not letting you work today.

Option 1: In order for the ones that you can not work to show up as being available to work, that's the amount of time you need to stop working ANY of your friends facilites for. You want to see a green check mark there before you start working any more facility requests for any of your friends (no matter who it is).

Option 2: OR you can continue working the ones it lets you work today and ignore the ones it doesn't, wait until you are done for the day and then make sure you have an 8 hour break where you do not work ANY facility requests at all for anyone. Then after your 8 hour break, check the Show times again and make sure you see a green check mark for both types of Facility work before you start working any Facility Requests.
Reply With Quote
  #5980  
Old Oct 03 2019, 04:14 PM
TwylahSkye's Avatar
TwylahSkye TwylahSkye is offline
 
Join Date: May 02 2009
Location: Plano, TX, USA
Posts: 41
Default

Earlier today, I was getting messages on my farms that there were too many facilities and that I needed to move them. The message has stopped now, but was that a glitch associated with the last update? I've never seen that message before and I've been playing for more than 10 years.

Thank you
Reply With Quote
Reply

Tags
can't post from facility, cash out, duplicate facility, facilities, facility manager, find facility on farm, funeral facilities, ingredient planner, non-workable facs, production facility, religious facilities, service facilities, service facility

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:29 PM.