Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #91  
Old Jul 30 2017, 04:35 AM
Aussie Rae Aussie Rae is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 05 2009
Posts: 774
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Aussie Rae,
It is when you go to visit a neighbor's farm there are several different things you can get, such as crops are dry where you need to Buy a water hose and Use it.
yes, I have had those type of message but never the tornado or the other message..lol
  #92  
Old Jul 31 2017, 06:34 PM
Jean's Farm Jean's Farm is offline
 
Join Date: May 07 2009
Posts: 531
Default

Working with my friend again and I just got hired for his farm and the top is cut off again. It seems to correct it's self when we go to the next farm. Just glad there is nothing to do on the first farm where it is cut off.
  #93  
Old Jul 31 2017, 06:38 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 9,299
Default

Quote:
Originally Posted by Jean's Farm View Post
Working with my friend again and I just got hired for his farm and the top is cut off again. It seems to correct it's self when we go to the next farm. Just glad there is nothing to do on the first farm where it is cut off.
Hi Jean

The developers are aware of the problem and working to fix it.

Just a couple of questions, is that friend also your neighbor? if so, did you go to their farm to be hired and before that did you receive the message to help them with the water hose, rake etc..?
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
  #94  
Old Aug 01 2017, 07:35 AM
Jean's Farm Jean's Farm is offline
 
Join Date: May 07 2009
Posts: 531
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi Jean

The developers are aware of the problem and working to fix it.

Just a couple of questions, is that friend also your neighbor? if so, did you go to their farm to be hired and before that did you receive the message to help them with the water hose, rake etc..?
He is a neighbor. We start at my farm. He comes to my farm.....I hire him there......we go from farm to farm and chat........when he is finished with the last farm he hires me for his farms. When I get to his first farm I get the message to help rake, etc before I can start. He said my farms have been fine. It is just the first farm he hired me for that does it. And I noticed last night it was both top edges of the farm.

We meet up again on Wednesday this week. We will try starting at his farms first and let you know what happens that way.

He comes to my farm by sending the message asking if he can join me.
  #95  
Old Aug 01 2017, 07:58 AM
Tiger Laybourne's Avatar
Tiger Laybourne Tiger Laybourne is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 5,695
Default

Quote:
Originally Posted by Jean's Farm View Post
He is a neighbor. We start at my farm. He comes to my farm.....I hire him there......we go from farm to farm and chat........when he is finished with the last farm he hires me for his farms. When I get to his first farm I get the message to help rake, etc before I can start. He said my farms have been fine. It is just the first farm he hired me for that does it. And I noticed last night it was both top edges of the farm.

We meet up again on Wednesday this week. We will try starting at his farms first and let you know what happens that way.

He comes to my farm by sending the message asking if he can join me.
Hi Jean's Farm,

Its when you click to help water etc that tiggers the error. In the meantime, after doing the help, until this is fixed, you should be able to refresh the farm you are on by clicking the yellow box in the farm grid top left of your game screen, and then the display should correct.
  #96  
Old Aug 01 2017, 02:42 PM
Petuniaflower Petuniaflower is offline
 
Join Date: Apr 12 2012
Posts: 735
Default

Raul I loved reading this:

We already started working on migrating the FarmTown game away from Flash and onto a newer and more resilient platform.

With the problems Flash can sometimes cause.Figuring what my age will be Hmmm. Could you hurry? the thought of the game running smother and fasteris something to look forward to!
  #97  
Old Aug 01 2017, 04:00 PM
Texas Belle Texas Belle is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 721
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by Petuniaflower View Post
Raul I loved reading this:

We already started working on migrating the FarmTown game away from Flash and onto a newer and more resilient platform.

With the problems Flash can sometimes cause.Figuring what my age will be Hmmm. Could you hurry? the thought of the game running smother and fasteris something to look forward to!
Haha, Petunia, I was thinking the same thing when I read the year, maybe i will not even be here by that time, hope he does hurry and makes the game better for us before that happens..
  #98  
Old Aug 02 2017, 06:29 PM
Jean's Farm Jean's Farm is offline
 
Join Date: May 07 2009
Posts: 531
Default

Quote:
Originally Posted by Jean's Farm View Post
He is a neighbor. We start at my farm. He comes to my farm.....I hire him there......we go from farm to farm and chat........when he is finished with the last farm he hires me for his farms. When I get to his first farm I get the message to help rake, etc before I can start. He said my farms have been fine. It is just the first farm he hired me for that does it. And I noticed last night it was both top edges of the farm.

We meet up again on Wednesday this week. We will try starting at his farms first and let you know what happens that way.

He comes to my farm by sending the message asking if he can join me.
Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
Hi Jean's Farm,

Its when you click to help water etc that tiggers the error. In the meantime, after doing the help, until this is fixed, you should be able to refresh the farm you are on by clicking the yellow box in the farm grid top left of your game screen, and then the display should correct.
We did his first tonight and it cut off both mine and his when we got the help request. We never noticed it before cause when he comes to my farm he doesn't harvest the first farm he lands on. We'll just keep refreshing when it happens. Just wanted to let you know so you can pass it on to Raul.
  #99  
Old Aug 02 2017, 10:38 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 19,785
Default

Raul has just posted:

Post-Release Updates - August 2nd, 11:20PM

- Released the Mobile Accessories Factory and Taste of Mediterranea Facilities.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #100  
Old Aug 02 2017, 11:31 PM
perryalexander perryalexander is offline
 
Join Date: May 17 2009
Posts: 60
Default "Taste Facilities"

Raul has just posted:

Post-Release Updates - August 2nd, 11:20PM

- Released the Mobile Accessories Factory and Taste of Mediterranea Facilities.
__________________

The new "Taste" facilities are nice but way out of proportion to the existing facilities. The people look the size of carnival figures! Putting them by existing facilities makes them look like Gulliver with the Lilliputians. Can they shrink them a bit
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.