Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > General Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #711  
Old Apr 25 2012, 04:36 PM
HelenJS22's Avatar
HelenJS22 HelenJS22 is offline
 
Join Date: Jul 20 2009
Location: Queensland, AUSTRALIA
Posts: 1,658
Default

Quote:
Originally Posted by Ghandi View Post
Thanks

And I can say "Back in my day farming was hard work! We didn't have machines, or tools, just other people to harvest for you!"
LOL, the tools make it much more simple, but have you figured out yet that there are now FOURTEEN farms
__________________
To clear memcache click HERE
How to link your farm





Reply With Quote
  #712  
Old Apr 25 2012, 04:52 PM
Ghandi's Avatar
Ghandi Ghandi is offline
Green Genius ( Level 32 )
 
Join Date: Jun 16 2009
Posts: 6
Farmer Since: Jun 14 2009
Level:
Trophies: 11
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by HelenJS22 View Post
LOL, the tools make it much more simple, but have you figured out yet that there are now FOURTEEN farms
It took me awhile, but I did figure it out. I still only have 1 farm.

When I stopped playing the game(forgot why after all this time) I had 1 million+ coins. At the time, I thought that was a lot. Quests weren't here, no vehicles. You could harvest crops and trees and that was it. Sounds like a "When I was your age..." speech

Anyway, while having no vehicles I think I was grandfathered in some advantages. I can plow up to 3x3 and I said, I have no vehicles. I don't know if this is normal as I've known nothing else. I never harvest myself and go to the Market to do it so I don't know if I can do more than 1 plot at a time yet.

Apparently you can make a lot of money on Quests and I want another farm and to expand so I'm trying to get to level 30 to start them up.
__________________

Visit Area 51


DB:W52, MPS:F38
Reply With Quote
  #713  
Old Apr 25 2012, 08:38 PM
Molly Mew's Avatar
Molly Mew Molly Mew is offline
 
Join Date: Jun 05 2009
Location: Manchester, UK
Posts: 9,197
Default

Quote:
Originally Posted by Grammy Snowbird View Post
"Perhaps, when we are mousing over the steps in a quest, it could tell us exactly which facilities we need to complete said quest. I am kinda bummed, as I actually took the time to read the Game Guide, and it said Beauty Salon for the Eau de Toilette. "

When I have to use a facility I always move cursor over the order and the facility picture appears along with the name. Isn't that true for everyone?
Quote:
Originally Posted by rocker grrrrrl View Post
Yeah it does, but only if you have completed all the prior steps. If I have not completed all prior steps, it won't tell me which facility is needed. It just says to "complete steps highlighted in green first" But a prior poster told how to get around that...
Click on the final step of the quest (top left box) and it will tell you which facility is needed.. hover over the picture of the facility and it will say 'owned' or not. You can see exactly what's needed and how to obtain it as soon as you open the quest.
Reply With Quote
  #714  
Old Apr 26 2012, 03:05 PM
samsmum samsmum is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Nov 04 2009
Posts: 45
Default

Quote:
Originally Posted by Molly Mew View Post
Click on the final step of the quest (top left box) and it will tell you which facility is needed.. hover over the picture of the facility and it will say 'owned' or not. You can see exactly what's needed and how to obtain it as soon as you open the quest.

Hi Molly
while this is true in most cases, when you get a quest to load a service facility..if the product that you have to load can be used in more than one facility you do not find out which one you need until you have completed making the product and the loading of the service facility is the only step left.
Reply With Quote
  #715  
Old Apr 29 2012, 07:44 AM
muffin12 muffin12 is offline
 
Join Date: Jul 16 2009
Posts: 16
Default

I now have 3 quests that I can't complete bc no facilities. Wish there was some way to get rid of them. Delete quests we cannot do.
Reply With Quote
  #716  
Old Apr 29 2012, 03:46 PM
Maryfour12 Maryfour12 is offline
 
Join Date: Mar 14 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by muffin12 View Post
I now have 3 quests that I can't complete bc no facilities. Wish there was some way to get rid of them. Delete quests we cannot do.
Why can we not delete quests?
__________________
https://apps.facebook.com/farmtown/play/?farm_id=542041212&farm_ix=Y
Reply With Quote
  #717  
Old Apr 29 2012, 05:16 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 10,240
Default

Quote:
Originally Posted by Maryfour12 View Post
Why can we not delete quests?
Because the developers did not give us that capability.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates

How to link your farm

Please do not come to my farm to ask questions. That is what the forum is for. Someone else might have the same question and will find the answer here without having to ask.
Reply With Quote
  #718  
Old Apr 30 2012, 11:42 PM
Jokes Jokes is offline
 
Join Date: Jun 19 2009
Posts: 39
Default

O LOVE the QUESTS , I want MORE at once or sooner tehn ever 19 houes anyway BUT I wish they were all long ones like making or harvesting several things I don't like ones that require 2 or 3 steps , no fun in that.
Reply With Quote
  #719  
Old May 05 2012, 09:22 AM
Anne.Paul1 Anne.Paul1 is offline
 
Join Date: Jul 16 2009
Posts: 7
Default Quests

I have been doing the quests since they came out and have enjoyed them. This morning I finished step #13 of 14 steps only to find out I didn't have the service facility to complete the quest! The quest is "Load 12 x Eau de Parfum in a service facility" The service facility is the mini mall - which I don't own! This shouldn't happen.
Reply With Quote
  #720  
Old May 05 2012, 09:52 AM
HelenJS22's Avatar
HelenJS22 HelenJS22 is offline
 
Join Date: Jul 20 2009
Location: Queensland, AUSTRALIA
Posts: 1,658
Default

Quote:
Originally Posted by Anne.Paul1 View Post
I have been doing the quests since they came out and have enjoyed them. This morning I finished step #13 of 14 steps only to find out I didn't have the service facility to complete the quest! The quest is "Load 12 x Eau de Parfum in a service facility" The service facility is the mini mall - which I don't own! This shouldn't happen.
Yes that's what happens when you don't have the final facility required. You have the option to buy the Mini Mall or you will have to let the quest expire.

It is possible at the very beginning of a quest to click on the final step and if the perfume is only stocked in one facility, it will show you which one is required. If you don't have it, and don't want to buy it, then you have the option to not even start the quest.
__________________
To clear memcache click HERE
How to link your farm





Reply With Quote
Reply

Tags
lifeline, quests

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.