Farm Town

Farm Town (http://www.slashkey.com/forum/index.php)
-   News & Announcements (http://www.slashkey.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   New Release -- April 03, 2010 (http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=315150)

Raul Apr 03 2010 12:20 AM

New Release -- April 03, 2010
 
Hey there,

This release add support for a 3rd farm. Here are the details:

1. To buy the 3rd Farm, you need to have the 2nd Farm already

2. You can buy the 3rd farm in:

a. Farm Cash: 40 Farm cash for a 12x12 farm and 20 Farm cash for each additional upgrade. Notice this is 50% cheaper compared to when we launched the 2nd farm. Also, remember you can earn some Farm cash for free daily by installing the application of the day on the 'Earn coins' tab on the top right.

b. Coins: 1000000 coins for a 12x12 farm, but you need to have at least 30 neighbours

Enjoy!

Thanks

--Raul

cletis Apr 03 2010 12:25 AM

Really getting tired of things being based on the amount of neighbors you have.

auntmomof4 Apr 03 2010 12:28 AM

can i move my facilities from one farm to another by putting them in storage?

Capt. Conor Apr 03 2010 12:30 AM

Thanks Raul,

Double T Dude Ranch Apr 03 2010 12:36 AM

Quote:

Originally Posted by auntmomof4 (Post 3358966)
can i move my facilities from one farm to another by putting them in storage?

Yes you can :)

JAS0643 Apr 03 2010 12:37 AM

Quote:

Originally Posted by auntmomof4 (Post 3358966)
can i move my facilities from one farm to another by putting them in storage?


Yes you can BUT make sure they are not producing anything or have anything you need to collect before you put it in storage as you will lose all of it if you don't. Once the facility is not working click on it and click on add to storage then go to the farm you want to move it too and bring it out of storage and place it where you want too.

Thank you for the 3rd farm I have already bought it and can't wait to start using it.

Tom C Apr 03 2010 12:43 AM

Can you move animals from one farm to another?

JanMac57 Apr 03 2010 12:48 AM

Love you devs! Doing a happy dance on my new industrial farm!!!!! Now can I exercise restraint and bring it up in size gradually???? Probably not! Thank you!
:D :D :D

Double T Dude Ranch Apr 03 2010 12:49 AM

Quote:

Originally Posted by Tom C (Post 3359038)
Can you move animals from one farm to another?

No you cannot. Friends can gift them to you and you can open them on the farm you want them to be on.

Double T Dude Ranch Apr 03 2010 12:53 AM

Oh yeah...thanks Raul :) A perfect spot to place all my new facilities :D


All times are GMT -5. The time now is 02:07 AM.